- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx #12110 üzenetére
"Amivel azt is vizualizálni lehet, hogy az oldal mely részeit olvasták jobban, tanácstalanok voltak-e egy oldalon, kerestek egy gombot, stb..."
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen programokon jókat röhögök, mert max akkor tudja, mit olvasok az oldalon, ha az egeret húzom mint sokan az ujjukat a papíron olvasáskor.
Ha én csak megnyitom az oldalt, majd folyamatosan görgetem, pl index címlap, meg nem mondja, mit olvastam el és mit nem
illetve nem úgy keresek gombot, hogy az egérrel vadászom (bár van aki igen), hanem szemmel keresem.Pl lehet, legörgetek, aztán csengetnek, kimegyek, ajtót nyitok, a program meg írja, hú de érdekes, 3 percig néztem ezt az oldalt ide görgetve
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hegesztés topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Crew sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Képregény topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest