Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"Amivel azt is vizualizálni lehet, hogy az oldal mely részeit olvasták jobban, tanácstalanok voltak-e egy oldalon, kerestek egy gombot, stb..."
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen programokon jókat röhögök, mert max akkor tudja, mit olvasok az oldalon, ha az egeret húzom mint sokan az ujjukat a papíron olvasáskor.
Ha én csak megnyitom az oldalt, majd folyamatosan görgetem, pl index címlap, meg nem mondja, mit olvastam el és mit nem
illetve nem úgy keresek gombot, hogy az egérrel vadászom (bár van aki igen), hanem szemmel keresem.Pl lehet, legörgetek, aztán csengetnek, kimegyek, ajtót nyitok, a program meg írja, hú de érdekes, 3 percig néztem ezt az oldalt ide görgetve

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest