- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx #12110 üzenetére
"Amivel azt is vizualizálni lehet, hogy az oldal mely részeit olvasták jobban, tanácstalanok voltak-e egy oldalon, kerestek egy gombot, stb..."
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen programokon jókat röhögök, mert max akkor tudja, mit olvasok az oldalon, ha az egeret húzom mint sokan az ujjukat a papíron olvasáskor.
Ha én csak megnyitom az oldalt, majd folyamatosan görgetem, pl index címlap, meg nem mondja, mit olvastam el és mit nem
illetve nem úgy keresek gombot, hogy az egérrel vadászom (bár van aki igen), hanem szemmel keresem.Pl lehet, legörgetek, aztán csengetnek, kimegyek, ajtót nyitok, a program meg írja, hú de érdekes, 3 percig néztem ezt az oldalt ide görgetve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest