Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom, nem astam bele magam melyen, de ebben az esetben hogy jon ide egyaltalan a GDPR?
Mert az alapjan, amit eddig leirtal, nekem nagyon ugy tunik, hogy ebbol a szempontbol, illetve ezzel a programmal kapcsolatban jelenleg konkretan nem vonatkozik ratok az egesz.
Egyreszt nem foglalkoztok senkinek az adataival.
Masreszt meg csak nem is rendelkeztek ilyennel.Az meg, hogy csatolmanykent kapod meg, hogy kell ket csavar, egy csomag koton meg egy raklap kartonpapir, az szinten olyan dolog, hogy ha nagyon erolkodsz se tudod semmilyen profilhoz kapcsolni, azon tul, hogy xy ceg rendelt yx termeket, nem tudsz semmit.
Szoval, lehet csak En vagyok messzemenoen tajekozatlan ezen a teren (ez esetben elnezest), de nem ertem, hogy egyaltalan miert merul ez fel itt most.
Szvsz pont egy online applikacio eseten lehetne ez kerdes, de ott is csak akkor, ha barmi olyan adatod van, amivel tudsz valamit/valakit profilozni. Nameg ott mar felmerulne az, hogy ugyfeladatokat tarolsz, de ez most nem igazan van igy. Az meg, hogy a sajat gepet melyik ceg hogy vedi, az mar szvsz reg nem rad/ratok tartozik.
Aztan max ha nagy hulyeseget mondtam, majd a kollegak lefejeznek gyengeden oszt kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest