Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
kiszsolt100
üzenetére
Valószínűleg legtöbbünk ért annyira a programozáshoz, hogy lazán felhúzna 1 hónap alatt elég jó szintre, max nem akarja ilyennel eltölteni az idejét.

Amúgy meg én csak a saját tapasztalatomból indultam ki, hogy egyetem mellett inkább magamtól is tanultam új dolgokat, és ezzel sokkal jobban jártam minthogy vártam arra, hogy majd valaki segít rajtam. Nyilván ez a szakma egy szop*s, mert rá kell szánni az időt, de meg is fizetik ha értesz hozzá. Egy ideig lehet azt csinálni, hogy elmagyarázzák, de ha tovább akarsz lépni akkor már nem lesz ott senki, hogy segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi