- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #10762 üzenetére
Nem teljesen ertem a kerdest, de ha jol tevedek, hogy mire gondolsz/mi zavart ossze, akkor egy szepen kifejtett valaszt itt talalsz.
szerk:
#10761: Hat, ha oszinte akarok lenni, szamomra az egyetem leginkabb matematikai alapot, es rengeteg kapcsolatot adott. Tobbek kozott ezeknek a kapcsolatoknak koszonhetem, hogy ma foallasu programozo vagyok, veluk egyutt tanultam szabadidomben rengeteget programozni, illetve volt koztuk egy mar az egyetemi eveiben senior fejleszto, akitol rengeteget tanultam/tanultunk. A sracnak a mai napig nagyon halas vagyok, nelkule nem tartanek fele ott sem, ahol tartok. Emellett pedig irgalmatlan szorgalom es onuralom kellett hozza, hogy a szabadidom eleg nagy reszet tanulassal toltsem.De szummazva annyit lehet mondani, hogy nem, az egyetemen nem fogsz megtanulni programozni, viszont meg tudja adni azt, ami ahhoz kell, hogy onalloan meg tudj tanulni, es ertekes szakember legyen beloled.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest