- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
28 éves vagyok, van egy közgazdasági diplomám, de nem igazán élvezem azt, amit csinálok. A számítástechnika mindig is érdekelt, máig nem értem, miért nem ilyen irányba indultam el gimnázium után. Szeretnék ezen most változtatni. Semmilyen IT képzettségem nincs, amit tudok, azt magamtól tanultam, az átlagfelhasználónál jobban értek hozzá (hétköznapi használat mellett előforduló problémákat meg tudom oldani, össze tudok rakni egy gépet, ilyesmi), használtam már pár scriptet, ezeket nagyjából tudtam értelmezni, tehát úgy gondolom, az ehhez szükséges gondolkozásmódot magamévá tudom tenni.
Érdekel a programozás, de nem tudom hogyan kellene belekezdeni. Láttam néhány hirdetést, ahol pár hónapos képzéseket tartanak, de nem tudom ezek közül melyik az, ami tényleg használható tudást ad, egyáltalán érdemes-e ezeken keresztül elindulni, vagy jobban járok, ha először magamat képzem (amit eddig tudok, azt autodidakta módon tanultam, úgy érzem, ebben elég jó vagyok). Tudom, hogy ez nem fog egyről a kettőre menni, hajlandó vagyok befektetni a kellő munkát, az sem gond, ha csak mondjuk 2-3 év alatt jutok el arra a szintre, amivel már el tudok helyezkedni.
Visszaolvastam pár oldalt, volt néhány hozzászólás ezzel a témával kapcsolatban is, de nem sikerült még rájönnöm, hogy akkor hogyan/merre, melyik nyelvvel érdemes elkezdenem, örülnék, ha ebben tudnátok adni néhány jó tanácsot, esetleg weboldalt, könyvet (az se gond, ha nem ingyenes, pl az előbb említett Udemy korrektnek tűnik, de itt sem tudom, hogy mivel kellene kezdeni).
Köszönöm, ha időt szántok a kérdésemre
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest