Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Vincent videoiban mar tobbszor is emlitette, hogy kezzel kell allitani a DV-t vagy HDMI 120Hz-et, mert az EDID-be mar nem fer bele!
Most komolyan, 2020-ban?! 
> (#92) sati : minden egyes meresnel eltero eredmenyt kap
Igen, de mondjuk ugy, hogy "kicsit" mas. Elekpzelheto, hogy 1-1 patch rossz eredmenye befolyasolja rossz iranyban a vegeredmenyt.
> (#91) junior19 : milyen értékre csinálja hidegre vagy melegre, ami már szemre zavaró a számodra? Gondolom a kisebb értékű meleg színhőmérséklet jobban zavar, mint hidegben azonos eltérés
+/- 60K mar eszreveszek (pl 6560, 6438), igazabol a tul meleg is es a hideg is zavar

> (#91) junior19 : Szerintem satival keversz, ő használt pc-ét madvr-al lejátszásra
Akkor bocs (valamiert rad emlekeztem), de nem ra gondoltam.
Most igy visszakeresve @alaves irta, bar nem tudom 3dlut-ot keszitett -e hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most komolyan, 2020-ban?!