Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
Sziasztok!
TV-vásárlás előtt állok és bizonytalan vagyok. Két befutóm van márka szintjén: Sony és Philips. Sonyból leginkább az XR-A80J, Philips-ből pedig a 706 OLED-et néztem. Esetleg a 856 is szóba jöhet, de azt már feleslegesen drágának érzem. Nem volt még OLED TV-m, de amit eddig sikerült utánaolvasni, abból az derült ki számomra, hogy az LG-nek nem nem olyan jó a mozgásleképezése, mint utóbbi kettőnek és nem is Google OS van rajta, márpedig ezt (tehát a Google-t) én szimpatikusabbnak találom. Úgy mindent összevetve a Sony tűnik a legjobbnak, de a Philips így amennyire meg tudom ítélni nagyjából ugyanazt tudhatja és ott vonzó az Ambilight. Elsősorban filmezésre, netes tartalmak fogyasztásához keresek TV-t, de a 120HZ-hez és HDMI 2.1-hez ragaszkodnék, hogy "jövőbiztosabb" legyen. Tudtok erre mondani valamit? Jó irányban gondolkodom, vagy hülyeség amit leírtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- NBA és kosárlabda topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest