- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
Sziasztok!
TV-vásárlás előtt állok és bizonytalan vagyok. Két befutóm van márka szintjén: Sony és Philips. Sonyból leginkább az XR-A80J, Philips-ből pedig a 706 OLED-et néztem. Esetleg a 856 is szóba jöhet, de azt már feleslegesen drágának érzem. Nem volt még OLED TV-m, de amit eddig sikerült utánaolvasni, abból az derült ki számomra, hogy az LG-nek nem nem olyan jó a mozgásleképezése, mint utóbbi kettőnek és nem is Google OS van rajta, márpedig ezt (tehát a Google-t) én szimpatikusabbnak találom. Úgy mindent összevetve a Sony tűnik a legjobbnak, de a Philips így amennyire meg tudom ítélni nagyjából ugyanazt tudhatja és ott vonzó az Ambilight. Elsősorban filmezésre, netes tartalmak fogyasztásához keresek TV-t, de a 120HZ-hez és HDMI 2.1-hez ragaszkodnék, hogy "jövőbiztosabb" legyen. Tudtok erre mondani valamit? Jó irányban gondolkodom, vagy hülyeség amit leírtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestbuy játékok
- Napelem
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Futás, futópályák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest