- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robyka
aktív tag
Ezt már néztem múltkor is csak nem értek pár dolgot. Azt hittem ez csak a vaterán eladott dolgokra érvényes de akkor ezek szerint nem.

Na beirkáltam az adatokat. Megrendelő felhasználóneve az pl mi? vatera név?
Címzett telefonszáma/email címe gondolom nem kötelező. Ha ezt megrendelem akkor kapok egy kinyomtatható vmit és azzal elmegyek postára, oda adom a 950-et és annyi?
-
Robyka
aktív tag
Hali,
Van egy kb 0,5kg-os csomagom amit el szeretnék küldeni. Hol lenne a legolcsóbb?

-
Weaver
senior tag
megírtam neki, hogy nem jött át az összeg, és nézzen utána a dolognak. kértem azt is, hogy mutasson bizonylatot. egyszerűen oldotta meg a dolgot, azóta nem lépett be az odalra. mondjuk ezt most meg is érdemlem, mivel voltam olyan hülye, hogy friss reges embernek az összeg beérkezése előtt postára adtam a csomagot.
-
Weaver
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
köszönöm a válaszokat, akkor nem várok tovább...
-
Weaver
senior tag
van egy illető, elvileg múlt kedden utalt nekem takarékbankos számlára, de mai napig nem jött át az összeg. kérdésem, hogy ellenőrízhető-e valahogy, hogy megtörtént-e az utalás? mondjuk ez sem tiszta nekem, hogy lehet postáról utalni?
-
bajaki
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Ha online rendeled akkor van ennyiért MPL csomag. Az más kérdés, hogy abban nincs utánvétel (az enyém utánvételes), de nem tudom elképzelni, hogy ne lennének leszerződve a Postával. Szóval biztos, hogy ők nem azon az áron adják fel a csomagokat amin Te a Postán.
Online rendelés. Egy szaküzletnek a webes felülete. Mindegy, majd holnap jön, annyira nem sürgős, csak tintapatron.

-
bajaki
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem írják, csak azt hogy MPL-lel küldik. De ez 2 napos lesz, már látom. Most van Pesten a csomag, én vidéki vagyok, ezt ma már nem hozzák ki.
Szerk: 990 Ft volt a posta díja. Azt írják, hogy most valami akció van a postára, szóval nem tudom mennyi lenne eredetileg. Az MPL áraival tisztában vagyok.
-
bajaki
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hmm. Nem tudom, az enyémet lehet, hogy 2 naposként adták fel. Nem vagyok benne biztos, mert webshop küldi. De annyira nincs értelme 2 naposként feladni, mert szinte nincs is különbség árban.
-
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Mostanában milyen gyakran frissül a nyomkövetési rendszer? Tegnap adtak fel nekem egy csomagot Mezőkövesden - ha minden igaz 1 napos MPL -, de a csomagszám alapján Füzesabonyig jutott. Ezt azért kétlem, gondolom csak nem frissült az éjjel a rendszer.
PBA3109036404 -
yuyizi
tag
Sziasztok !
Ha valakinek volt már hasonló ügye akkor segíthetne
Elkallódott egy csomag sikerült benyújtani a panaszt. A kérdésem az lenne hogy kb mikorra számítsak válaszra illetve a kártérítés megtérítésére? Elméletileg 30 napja van a postának hogy megbirkózzon vele ... -
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nagyon szívesen, akár máskor is, és köszi a sört.

-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Felhívtam őket, és Megérkezett a csomagod!

Először kérték volna a nevet, de végül csomagszám alapján is meglett.
Örülök, hogy segíthettem. -
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak a csomagszám alapján megkérdezem. Nem szükségesek az adatok.
Fél órán belül megírom, hogy mit mondtak. -
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szerintem ma már megérkezik a tiszaszigeti postára.
Szegedről indították a mai napon, tehát nagyon valószínű.
Hogy ha felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor ők elvileg részletesebben látják a csomag útját.
Egyébként elég gyakran frissül. Tehát 1-2 órán belül.Szerk.: Hogy ha neked onnan drága telefonálni, akkor megkérdezhetem őket.
-
Hali.
Pénteken lett feladva egy csomag. A címzés postán maradó csomag, mára várom, hogy megérkezzen.
Meg is néztem, az adott tiszaszigeti posta ma fél 5-ig van nyitva, a kísérő okirat szám alapján lekövetve pedig a csomag "szállítás alatti" stádiumban van (PK00091000910).Kérdésem, hogy ez az adatlap milyen gyakran frissül? Lehet már ott a csomag és átlehet venni?
Érdemes lehet odatelefonálni, hogy van-e ott csomag a részemre?Külföldről mennék érte, és kb. egy órás út lenne.
-
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Nekem is, örömé bódottá.

-
Fancy-boy
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Szintén zenész.

-
BaLee
addikt
válasz
TheCsory
üzenetére
Egy postáról biztos, hogy csak egyszer viszik el a csomagokat és este 6kor jó eséllyel már elvitték. Még a nagyobb postákon is fél5-5-ig fogadnak csak el másnapi csomagokat. Amúgy ezt minden postán meg tudják neked mondani hogy mikor viszik a csomagokat, mert mindennap kb. ugyanakkor.
-
TheCsory
csendes tag
Tegnap este 6 óra után feladtak nekem vaterafutárral csomagot!
Valószínűleg már a postáról elvitték a csomagokat mert még mindig csak ott tart a nyomkövetésm hogy "küldemény postai átvétele" , én amikor adtam így fel csomagot akkor már hajnalban a logisztikai központban volt! Ha tényleg még ott van a feladó településének a postáján akkor csak pénteken kapom meg a csomagot? -
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Tegnap 2csomagot is feladtam MPL vaterafutárral, mind2t át is vették ma. Az egyik utánvétes volt, gondolom a dellát most kivételesen csütörtökön fogom megkapni az ünnepnap miatt.

-
NosRam
csendes tag
válasz
anonymus89
üzenetére
és ami símre megy? normál csomag? 
-
NosRam
csendes tag
válasz
anonymus89
üzenetére
megírnátok nekem mennyibe van most a 2kg alatti postai csomag?
néztem a pdf-et de inkább megkérdezném

-
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
"A tapasztalat az, hogy nem számít ha az ember de. adja fel akkor sem fog hamarabb odaérni."
Így van, az aznapi utolsó postakocsira kerüljön fel a csomag az a lényeg.

-
Livius
őstag
Utánvételes levélként szeretnék feladni egy telefont. Amióta megváltozott a postán az utánvételes csomag és levélküldés, azóta nem igen postáztam így. Most hogy megy ez, milyen néven kell keresni a BELFÖLDI POSTAI DÍJAK pdf-ben?
Ezt a "Fizetést követô kézbesítést" találtam, ami úgy hangzik mintha ez lenne az utánvételes levél, de mi a különbség "bizonylatgarnitúrával" és "fizetést követô kézbesítés lappal" opciók között?
-
Laci2277
senior tag
Hali!
Ha Usa-ba akarok feladni levélpostai küldeményt ahhoz elég a könyvelt küldemény feladóvevénye mellett a CN22 nyomtatványt kitölteni, más dolgom nincs vele?
-
anonymus89
addikt
válasz
Fancy-boy
üzenetére
A héten hétfőn, kedden, szerdán adtam fel postán maradóra.
Hétfő: feladás: 08.11. 14:04
postán átvehető Ózd: 08.12. 09:48
Kedd: feladás 08.12. 13:08
postán átvehető Budapest 08.13. 13:58
Szerda: feladás 08.13. 10:55
postán átvehető Kisújszállás 08.14. 07:31A tapasztalat az, hogy nem számít ha az ember de. adja fel akkor sem fog hamarabb odaérni. (nekem állandóan áll a csomag kb. este 9-ig gondolom hajnalban van szállítás)
Persze Pesten megértem a nagy kavarodás miatt meg a megszámlálhatatlan mennyiségű levelek + posták miatt.
Igen most, hogy említed nekem is volt olyan, hogy egy nyomtató pénteken feladva írtak szombaton megérkezett a csomag.
(néztem nem kicsit) -
Fancy-boy
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy tartják az 1 munkanapot. Mondjuk nem olyan sűrűn használom.
Sőt, nálam egyszer olyan is volt, hogy pénteken délelőtt elküldtem, és szombaton kivitték.
-
anonymus89
addikt
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ugyanúgy megvan az 1 nap pl....
Tehát hétfőn kb. 5-ig feladom a postán és másnap már Komáromban viszi a futár.
Mindig csak postán maradót adtam fel.Csomagautomatába már adtam fel Debrecenbe igaz, hogy nincs messze tőlünk de szerintem tövbb volt mint 1 nap később érkezett meg mint pl. amikor Ózdra postáztam.
Egy discman-t adtam fel a méretet betartva. -
Fancy-boy
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Engem a csomagautomatás átvétel érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata.

-
anonymus89
addikt
A postán feladott, házhoz kézbesített csomaggal van valakinek tapasztalata? (vaterafutár)
-
yuyizi
tag
-
yuyizi
tag
Sziasztok! Egy sráccal üzleteltem elcseréltük a telóinkat itt a hardveraprón. A srácnak jó értékelése is van (60 pozitív) . Minden rendben is ment feladtam a csomagomat ő is az övét(elméletileg). Ez még 08.08-án történt. Az én csomagom sikeresen meg is érkezett 12.-re viszont az övé még sehol. Kértem is tőle ragszámot hogy mi a helyzet hol tart viszont a ragszámot amit adott akárhány postán megkérdeztem nem találták a rendszerben. Számomra érthetetlen ha feladta akkor hova lett bár nem gondolnám hogy átvágott ... rendes fickónak tűnik nem a simlis fajta de eddig akárhányszor kértem hogy küldjön képet az igazolólapról nem küldött igaz most nyaralni van és nincs nála de mielőtt elment nyaralni elküldhette volna mert előtte kértem. Szerintetek mi történhetett valaki találkozott már ilyennel hogy nincs ragszám viszont fel lett adva vagy gondolhatok a legrosszabbra ?..
-
Fancy-boy
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Ahha, meg emailben. De az több nap is lehet mire válaszolnak.
-
freaghill
őstag
Ha megvan a ragszáma a feladott ajánlott levélnek akkor azután csak postán tudok érdeklődni, vagy neten is?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Lassan lejár a 24h a csomag feladásától kezdve de még nem érkezett meg a kívánt postára....

-
freaghill
őstag
Beszéltem Sonkyval. Komplikációk voltak és nem is került postára a levél. Elvileg holnap...

-
TaaT
nagyúr
Na ilyet még nem láttam.

2014-08-11 01:26, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-08-12 05:58, Item wrongly directed - Item forwarded / redirected, HUNGARY -
Fancy-boy
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Legalábbis én ebből ezt vettem ki:
Ha bepipálod, hogy nem téglalap alakú test a küldemény akkor ezt írja:
"Szabálytalan formájú küldemények esetében terjedelmes kezelés történik, amelynek felára az alapdíj 50%-a." -
BaLee
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem fogják csak 50% felár ellenében.
-
anonymus89
addikt
Mobilt még nem adtam fel csak úgy natúr, így a kérdésem bubis levelet el fogják fogadni vaterafutárnál külön ktsg. felszámolása nélkül?
-
barack1997
senior tag
Hali!
Sajnos nem volt időm átvenni ezért, holnapi nap folyamán küldik vissza az utánvétes csomagomat a feladónak. Holnap telik le az 5 nap, még reggel érdemes befutnom érte, vagy az már megy vissza a feladónak ?
-
havri1
félisten
Helló!
Tértivevénnyel lett feladva egy levél, aminek van küldemény azonosítója.
Valahogy nyomkövetésbe ezt be lehet írni, megnézni, átvették e?
Köszi -
TaaT
nagyúr
Mondjuk a téma összefoglalót ideje lenne frissíteni, ahogy így ránéztem...
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Persze.
Ez nem lenne jó?
[link]Itt simán belehet állítani, hogy melyik postán akarod átvenni.
MPL... -
MPL -el is lehet "postán maradó csomagot" megcímezni?
Elnézést, ha buta kérdés
-
kpal
nagyúr
Melyik a biztosságosabb ahol nem keveredik el a csomag Futár vagy a Posta ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

(néztem nem kicsit)