Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angmar
tag
Van valakinek tapasztalata, ha egy ajánlott postakész borítékban küldött levél elveszik, milyen kártérítést kaphatok?
Az Üzletszabályukban ezt találtam
„Ha egyetemes postai szolgáltatás keretében a könyvelt, de nem értéknyilvánítás különszolgáltatással feladott küldemény megsemmisül, teljesen vagy részlegesen elvész vagy megsérül, a Posta kártérítési átalányt fizet. A küldemény
a) megsemmisülése vagy teljes elveszése esetén a fizetendő kártérítési átalány összege a teljes szolgáltatásért (tömeg szerinti díj, különszolgáltatás díja) fizetendő díj tizenötszöröse,”Az ajánlott postakész boríték feladásáért külön nem kell fizetni, gyakorlatilag 0.-Ft a szolgáltatási díj, amit az ajánlott szelvényre fognak írnak. 0.-Ftx15=0.-Ft. Ilyenkor mi a helyzett?
(Nem veszett el levelem, csak tervezem, hogy több levelett így adnék fel.)
-
Füleske
addikt
Dobozba , kibélelve valamivel , hogy ne tudjon benne mozogni a notebook. Start csomagban feladva 1770 Ft utánvéttel is , kérhetsz rá 284 Ft -ért törékeny kezelést is.
-
laca500
aktív tag
Hali.
Egy notebook-ot mibe kellene becsomagolni, hogy postázni tudjam és biztonságosan, egyben meg is érkezzen? Ja, és kb. mennyibe kerülne? Olyan 18K az értéke és kb. 2-3 kg lehet. -
Füleske
addikt
Nem , elvileg külön kezelik . A levél dobozban is levél és a leveles postás viszi ki.
-
RAiN91
őstag
Sok olyan "ajánlott levelet" adok fel, ami dobozban van, mert levélként is elmegy. Gondolom akkor ezzel is ugyan úgy bánnak, mintha csomag lenne, nem kivételeznek, hogy rádobják a homokzsákot a dobozos ajánlott levélre, a csomagra pedig nem.
-
Füleske
addikt
Igen. Sőt a fél kilós kis csomagodra nem fognak rádobni egy 20 kilós nagy csomagot.
-
RAiN91
őstag
Az ajánlott levél ugyan olyan "biztonságos", mint egy standard postacsomag?
-
Füleske
addikt
Ú , tényleg . Szóval leveles utánvétnél még egy papírt kell tölteni , amivel a pénz visszajut hozzád. Ez lehet postautalvány (rózsaszín) vagy készpénzátutalási megbízás (sárga csekk). Előbbit házhoz hozza a postás, utóbbinál a számládra kapod a pénzt.
Ha nem veszi át a csomagot akkor visszaküldésért is fizetned kell . -
totyak
aktív tag
Nagyon köszönöm tényleg a segítségedet, így már tényleg nem nagy "was ist das".
Még annyit kérdeznék, hogy ha az illető nem veszi át a csomagot, akkor csak simán visszahozza a postás (mivel már egyszer a postán kifizettem a költséget), vagy duplán fizetem a 760-t, mert a visszaútra is számolják, míg visszajön hozzám a csomag?
Egyébként ezzel a 295Ft-os utánvét költséggel találkoztam a Posta költség táblázatában, csak nem értettem, amit írnak hozzá.
"Utánvétel: Postautalvány csatolása esetén 295 Ft-tal több, mint az azonos összegű postautalvány díja.
Készpénzátutalási megbízás csatolása esetén 295 Ft (az átutalás díját a Posta a számlavezetô bank részére számlázza)."Igazából még most sem értem ezt a leírást
-
Füleske
addikt
Én 250-500 gramm közötti összeggel számoltam mivel azt írtad 500 gramm alatt van. Úgy kell számolni ahogy írod , plusz 295 Ft az utánvét költsége. Szóval 760 Ft összesen. És igen , Te fizetsz 760 - at feladáskor , a vevő meg 2760 - at átvételkor.(ezt írd az utánvét mezőbe)
-
totyak
aktív tag
Nagyon köszönöm a segítségedet.
Ahogy nézem, gyakorlatilag egy ugyanolyan feladószelvényt kell kitöltenem, mint ha sima ajánlott levelet adnék fel, csak itt még az utánvétel mezőbe be kell írnom az összeget, amit kapni szeretnék. Így már nem tűnik annyira bonyolultnak, csak nem tudtam mi a menete.
Egyébként az általad számolt 945Ft hogy jött ki, milyen összetevőkből? Most direkt lemértem itthon, 200g a csomag mindössze (buborékos borítékban). Elvileg a posta díjtáblázata alapján 250g-ig 225Ft a levél, plusz ajánlott levél még 240Ft. Gondolom van valamekkora költsége magának az utánvétnek is, de azt nem találtam. Vagy nem is így kell számolni? Illetve akkor ha jól értem, nekem az általad számolt 945Ft-ot kellene feladáskor fizetnem, a vevő pedig 2000+945Ft-ot fizetne, emennyiben ezt írnám az utánvétel mezőbe?
Elnézést a sok kérdésért, de tényleg nem csináltam még ilyet és nem akarok pórul járni. De még erősen gondolkozom is rajta, hogy kell-e ez nekem, vagy keresek másik vevőt.
Megmondom őszintén, nem is szeretem a postán át történő adás-vételt, de nem lehet sajnos mindent személyesen intézni. Valamilyen szinten megértem a vevőt is, hogy nem akar előre utalni, én is elővigyázatos vagyok minden esetben, de pont attól tartok, amit írtál is, hogy az illető meggondolja magát és egyszerűen nem veszi át a csomagot. Én meg fizethetem ki a postát a semmire. Valószínűleg ő is a becsapástól fél, azért erőlteti ezt az utánvétet, de így sem biztonságosabb. Ha akarnám, újságpapírt is küldhetnék neki, mert csak azután bonthatja ki, miután fizet a postásnak. Utána meg már nem kapja vissza a pénzt.
-
timikevinke
újonc
Nekem az a kérdésem lenne,hogy Somogy megyéből szeretnék egy szönyeget megvenni ami 2x280 cm és ha azt postán küldenék el nekem bonyhádra.Kb mennyi lenne a postaköltség?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Lenne pár kérdésem a postázással kapcsolatban, KÜLFÖLDRE!Ertéknyilvánítás = értékbiztosítás? Tehát 350 Ft / 5000 Ft-onként? Ha elveszik, kifizetik? Alapból mennyire van biztosítva, 15x-ös érték még mindig? (és hakötök rá 350 Ft-onként 5000 Ft biztit, akkor ez hozzáadódik a 15x-os feladási díj biztosításhoz?)
Olvastam azt is, hogy ha elveszik, a posta állapítja meg, mennyit is ér valójában. Ha többet írok rá, nem fizet annyit. De mi alapján döntik el, például egy használt telefon esetén? Vagy ne foglalkozzak ilyennel, adjam fel simán ajánlottan? (így olyan 2e Ft a posta, biztosítással maximum 6e Ft)
Nagyobb értékű okostelefont szeretnék feladni külföldre (EU-ba), ajánlott levélként. -
Füleske
addikt
Ha jól számolom 945 Ft a legolcsóbb utánvét , ajánlott levélként , értéknyilvánítás nélkül. Ezt a papírt kell kitöltened ugyanígy : [link]
Az utánvét feladási díját Te fizeted , az utánvéthez meg 2000+feladási díjat írj. Az a biztos ha előtte kiszámoltatod helyben a feladási díjat mert súlytól függ.Az a gáz az ilyen kis értékeknél hogy szinte többe kerül a posta mint maga a termék. Az is gáz hogy 2000 Ft - ot nem mer a vevőd elutalni , pedig szerintem az utánvét sem biztosabb . És az is gáz hogy Te is parázhatsz hogy nem veszi át. Összefoglalva : a posta gáz.
-
totyak
aktív tag
2000Ft
-
Füleske
addikt
Milyen értékű a csomag ?
-
totyak
aktív tag
Gyerekek, valaki vágja, hogy miként működik postán az utánvét? Csomagot kéne feladnom, fél kilónál nem több és a vevő fizetné ki a pk-t is meg ugye a cucc árát is. Soha nem csináltam még ilyet, gondoltam hátha ti jobban képben vagytok.
Mit kell kérnem a postán, hogy kell kitöltenem a feladó papírt, hogy a termék ára visszajusson hozzám, illetve nekem ne kelljen fizetni vagy ha kell, akkor azt is visszakapjam? Ha tudnátok linkelni egy kitöltött papírt, ami ilyen formán van kitöltve, mint ami nekem kell, az nagyon jó lenne.
Nem nagyon bízom ebben a módszerben, mert ha nem veszik át, én fizetem a pk-t a semmire, de az illető nem hajlandó előre utalni (némileg érthető is). Pedig mindig így szoktam boltolni. Miután megjön a pénz, feladom ajánlva és onnantól én biztosítva vagyok, hogy nem kérhet rajtam számon semmit.
-
Thusor
őstag
Nekem nem kellett foglalkoznom a vámmal. EU-ba küldtem és onnan is jött vissza. Vissza egyébként futárral küldték. Sajnos nem tudom mit kell ráírni ilyen esetben.
-
zoli03
őstag
Olvastam, de Thusor EU-ba küldte vissza, szóval mindegy mit írt a csomagra, ha onnan kapta vissza, sehogy sincs rá vám. Miért nem kérdezed meg a vámosoktól? Onnan legalább több, mint valószínű, hogy jó választ kapsz.
-
Crytek
nagyúr
Kínába kell küldenem!
-
d.véderjoe
tag
Neked volt igazad!
Nem kellet fizetnie, szerencsére! -
zoli03
őstag
EU-ban amúgy sincs vám.
-
Crytek
nagyúr
És hogyan? Mit kellett ráirni hogy ne nézzék át mert befelé már vámolták?
-
Thusor
őstag
Én Hollandiába küldtem vissza winchestert a Seagatenek.
-
Crytek
nagyúr
Van itt olyan aki külföldre küldött már vissza hardwaret vagy valami gépet (telefon,táblagép,akármi) garanciáztatni?
Ennek a menete érdekelne!
Mivel már átjött a vámon ugye nem kellett rá semmit fizetnem.A dobozán ez állt: Living goods $25 (valójában egy 220dolláros táblagép)
Valami RMA számról beszélnek.Ez arra van hogy ezzel jelzik hogy már átjött a vámom és nem lesz vele gond? Vagy ha ez a szám nem erre van akkor a vámmal hogyan tudatom hogy ne nézze meg mert már átengedték egyszer?
Nekem kell valamit a csomagra írnom hogy mi van benne?
-
Nem is tudtam, hogy van ilyen opció is a postán...
-
Füleske
addikt
"Címzett fizet : a címzettnek a küldemény feladási díján felül a címzett fizet díját is meg kell fizetni."A fenti papírt szerintem elnézte a postai felvevő , nem vette figyelembe a címzett fizet jelölést. Ha figyelembe vette volna , akkor feladó fizet 0 Ft , címzett fizet 2600 Ft.
-
Mert gondolom a posta sem ingyen viszi a dolgokat...
-
Füleske
addikt
Ha a címzett fizet van bejelölve miért a feladó fizetett ?
-
Ha nincs kitöltve, gondolom semennyit...
-
Levélként is feladhatod, úgy 840 Ft-ra jön ki.
-
dReFiX
senior tag
4 könyvet szeretnék feladni, 1,86Kg, mit ajánlotok? eddig csak kisebb termékeket postáztam .... köszi!
Standard belföldi postacsomag 1115 HUF, ez lenne az ?
-
Megválaszolva: Nem a szokásos ajánlott szelvény kell hozzá, hanem a postán kell kitölteni egy ilyen rózsaszín papirost.
-
Csomag feladásánál is ajánlott szelvenyt kell tölteni vagy valami más papírt adnak?
-
haromegesz14
aktív tag
Egy teljes bringát postával / futárszolgálattal küldött már itt valaki?
-
Füleske
addikt
Akkor van gond ha látszólag minden oké , hazaviszed és nem működik / hibás / elsőre nem észrevehetően hiányos.
-
XaraX
addikt
A postán kibonthatod, miután kifizetted.
Annyi a különbség, hogy ha otthon veszed át, a kézbesítő nem várja meg, hogy Te kibontsd, ha mégis, akkor sem tud mit kezdeni, ha nem az van benne.
Míg a postán kérésedre jegyzőkönyvet vesznek fel a tartalomról, van papírod, amivel menni tudsz a rendőrségre feljelentést tenni.
A pénzedet nem kapod vissza, de kérheted, hogy ne teljesítsék a kifizetést a feladónak a a vizsgálat lezártáig.
Így legalább a pénz megvan, ha nem is nálad azonnal. -
XP NINJA
őstag
Ebből én azt vettem le hogyha nem az van benne, és nem a posta cserélte ki, akkor az nem rájuk tartozik, hanem a rendőrségre.
most akkor hogy is van ez?
-
zolo0525
tag
Elnézést : asdxv kolléga írta......látszóan "elírós" napom van ma
-
zolo0525
tag
Túl nagy összeg ahhoz,h kockáztass! inkább ezen verzió mellett maradj,nem vesztesz semmit 1 jegyzőkönyv miatt.
-
XP NINJA
őstag
én is olvastam olyat róla, hogy postai dolgozó jelenlétében a postán maradó csomagként kibonthatom.
-
zolo0525
tag
asdxw kolléga írta : Úgytudom a postán kibonthatod és ha nem az van benne, akkor visszaküldheted. De jegyzőkönyvet vesznek fel róla, hogy kibontottad.
Mivel elég nagy összegről van szó,én is így cselekednék....
-
XP NINJA
őstag
kérdés:
vennék ismeretlentől utánvétellel 120.000FT értékben hardvert.
van valami módja megtudni annak hogy biztosan azt rak bele?
és ne mondjátok hogy személyesen vegyem át, mert nincs rá módom.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Mibe fájna nekem egy 2kg körüli csomag, utánvéttel feladva? A kulcs az értékén van, 100k+utánvét díja.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Köszi!
-
zoli03
őstag
Általában pár nap, akár 2-3 nap alatt is megvan. A postásnak kell majd fizetned, amikor hozza.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ha elküldtem a vámkezeléshez szükséges iratokat a postának, akkor utána mennyi idő szokott lenni az "elbírálás" és hogy kell majd befizetni a vámot?
-
Newyorker
addikt
Oks, THX
-
Füleske
addikt
Az 1115 Ft - os csomag az nem Start csomag. Szóval nem.
-
Newyorker
addikt
MÁS!
Itt olvasom:
"MELYEK A START CSOMAG ELŐNYEI?
Sokrétű, megéri
Már 3 db csomag egyidejű feladása esetén kedvezményesen feladhatja küldeményeit!"
Mostha én feladok 1 db 10 kg-os csomit simán, azaz nem utánvéttel, akkor ugye a csomag feladási ára 1115 ft. Ha pl 3-at adok fel egyszerre más más helyre, akkor kevesebb az ár csomagonként?!
-
Newyorker
addikt
Köszönöm
-
zolo0525
tag
-
zolo0525
tag
1770 start csomag Tehát ennyit kell írnod a kísérő levélre : 4865+1770 =6635
Helyben fizeted az 1770 -et az új tulaj fizeti tételesen azt az összeget : 6635
Tehát a postai csomagod feladási díja visszatérül. -
Newyorker
addikt
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Rendeltem eBay-en egy csomagot,PayPal-el fizettem, vámköteles lett és megjött a postai értesítő hogy nyújtsam be a papírokat.
A PayPal-on és az eBay-en hol találom meg ezeket a számlákat?
-
Newyorker
addikt
Skacok fel akarok adni egy 5 kg-os csomagot belföldre, mely értéke 4865 Ft. A lényeg, h utánvéttel akarom, akkor mennyi lesz a pk? Nekem a feladások ugye ki kell fizetnem a pk-t , majd Ő az összeg plusz pk összeget küldi nekem vissza?
Az utánvétel pk összege minek a függvénye? Súly vagy az érték, összeg?
-
zolo0525
tag
255 az nem jó....jut eszembe az csak ,doboz+proci volt
Elnézést
-
zolo0525
tag
735Ft volt a csomagom feladása proci+hűtés+a doboza,és a bubis zacsi. Elsőbbségivel
Ahogy írtad : elsőbbségivel 495, ajánlottan +240 Ft.
-
zoli03
őstag
Ez hogy jött ki? 500g-ig simán 410, elsőbbségivel 495, ajánlottan +240 Ft. 750g-ig 675/810 Ft.
Belerakhatod egy kisebb dobozba is (három oldala együtt maximum 900mm, leghosszabb maximum 600 mm lehet), úgy borítékot sem kell venned. -
zolo0525
tag
Simán bubis boríték
Elsőbbségi : 735
Simán (2-3 munkanap ) 255
+ a Bubis -
Dusee
őstag
üdv!
úgy néz ki postáznom kell egy processzorhűtőt.
450g a borda ventilátorral + a lefogatás ~ 500g az egész.
mibe érdemes becsomagolni, illetve hogy adjam fel a postán, hogy minél költséghatékonyabb legyek?
köszönöm előre is -
MPowerPH
félisten
Ezt is köszönöm.
-
zoli03
őstag
Üzletszabályzatból:
"a csomag leghosszabb kiterjedésbeli mérete 2000 mm lehet, illetve a három kiterjedésbeli mérete (hosszúság + szélesség + magasság) nem haladhatja meg a 3000 mm-t"
"Ha a csomag három kiterjedésbeli mérete együttesen 2000 mm-nél vagy hosszúsága 750 mm-nél nagyobb, ... belföldre csak „nem standard” csomagként adható fel."
-
MPowerPH
félisten
Akkor köszönöm szépen a segítséget.
-
enginev3.0
félisten
nem igazán
egy normál gép simán elmegy -
MPowerPH
félisten
Méretkorlátozás tehát nincs?
-
enginev3.0
félisten
Belföldi postacsomag (0-20 kg között)
Standard 1 115ft
Nem standard 1 670ft -
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Postán szeretnék feladni egy midi számítógép házat, belestül. Súlyban kb. 10kg, nem hiszem hogy több, ugye méretre azért testes. Mennyibe kerülne a művelet? Sima csomagként elég feladni?
-
Csomagnál nincs ajánlott, ott egyébként is kapsz róla papírt, hogy feladtad.
-
raziel01
veterán
22 darab DVD-t feladni, belerakom dobozva akkor elvileg 1115 Ft-ba fog kerülni?
És akkor ehhez is ki kell tölteni egy szelvényt és beikszelni, hogy csomag. Az ajánlott-hoz is tegyek X-et? Akkor több lesz vagy most hogy?
Levelet szoktam mindig feladni ajánlva de itt most nem vágom. -
Newyorker
addikt
oks, akkor nekem nem kell semmit se tenni azügyben, h visszakapjam
ezt akartam!
köszönöm
-
enginev3.0
félisten
De ez így van, átveheti a postán pár napig
És talán a postás is köteles 3x kivinni neki, de nem vagyok ebben biztos -
Newyorker
addikt
Akkor simán nem is küldik vissza? Mert én olyat hallottam, h első nap megpróbálják kézbesíteni, ha nincs otthon, akkor értesítőt hagynak, majd a postán át tudja venni 10 napig és ha nem veszi, akkor visszaküldik. Akkor ez nem így van?
-
DonThomasino
veterán
Arra gondoltam.
Felhívod a postát hétfőn, ha megvan a blanketta
a kód alapján megmondják hol van és mi a teendő pontosan. -
Newyorker
addikt
Elérhetőségem? Csak a címem volt rajta
az nem elég?
-
DonThomasino
veterán
Szerintem mindenképpen jelez hogy nem vették át.
Persze lehet hogy visszaküldi.
Rajta volt az elérhetőséged?
Mert ha nem akkor neked kell utánanézni. -
Szerintem igen. Ha a sima levélnek sem érvényes a címe, elvileg visszaküldik, szóval az ajánlottnál is vissza kellene küldeniük ( ha nem veszi át )
-
Newyorker
addikt
Skacok segítsetek!
MI van akkor ha vki egy ajánlott levelet nem vesz át? Akkor azt a posta visszaküldi nekem?
-
Annyira figyelj, hogy úgy csomagod be, nem látszódjon mi van benne + ne zörögjön.
-
enginev3.0
félisten
Így van, de ilyenkor általában a postások már mennek vissza leszámolni a küldeményekkel, pénzzel stb...-vel
Mert nekik a munkaidőbe az is beleszámít, attól függetlenül hogy 12 órázik (6-6) vagy 8 órázik (8-4)De persze a remény hal meg utoljára
BronzIsten @ már bőven 100db fölött adtam fel csomagot, de sosem volt gondom, és mindig csak ajánlottan adom fel, vagy ajánlott plusz elsőbbségi
-
BronzIsten
csendes tag
Én egy 150k értékű telefont szeretnék visszapostázni a T-mobile-nak. Kérdésem az, hogy mire kellene figyelni. Ajánlott csomagként, vagy tértivevényesként küldjem? Ezenkívül ajánlatok még valamilyen érték biztosítást (pl értéknyilvánítás, amit ha jól látok szépen növelné a küldés árát), vagy elég lesz csak így? Még sose küldtem csomagot a postán és elég sok negatív dolgot hallottam már róla, hogy kétségeim legyenek a hibátlan megérkezést illetőleg.
-
DonThomasino
veterán
Közben ,megérdeklődtem 17.00 ig van kézbesítés.
-
enginev3.0
félisten
Ha eddig nem jött meg akkor nagy valószínűséggel igen
Általában ilyenkor már végeznek a postások -
DonThomasino
veterán
Pénteken adtak fel egy standard csomagot
az esélytelen hogy ma még megérkezik? -
zoli03
őstag
Meg kéne kérdezned a ügyfélszolgálaton, bár lehet egyszerűbb, ha megkérdezed személyesen a legközelebbi postán.
-
Str8 sk8r
őstag
...igen...konkrétan szobai mérlegen 16 kg volt...elég masszív darab...
...jó lenne tudni mennyire kéne becsomizni, hogy megfeleljen a posta elvárásainak...elég a vázat, és a villát betekerni fóliával, és akár a postáig el is tekerhetek vele, vagy teljesen be kell burkolni, hogy ne is férjenek hozzá?
...
...(#912) enginev3.0 : elvileg most nézem épp...a különbség, hogy posta nem standart csomi ~1650, futár háztól házig 5000 huf+~1200 ...
/Budapesten a rendelés napján történő csomagfelvétel 900,- Ft+ÁFA./
-
enginev3.0
félisten
Futárral nem lenne egyszerűbb?
Elmegy érte autóval, és el is visz autóval
Bár ott nem tudom ilyet mennyire kell becsomagolni, lehet csak le kell kötni a kormányt stb...-t hogy ne tudjon nagyon mozogni egyik része se össze vissza -
zoli03
őstag
Nem standard postai csomagként add fel, így nem téglatest alakú csomagot is feladhatsz. Max 20 kg lehet, egy BMX gondolom jóval alatta van. 1670 Ft lenne így a feladás, ha nem kérsz hozzá semmi extrát.
-
Str8 sk8r
őstag
...segítség kellene : egy BMX-et szeretnék feladni postán...az eredeti terv az volt, hogy nagyjából szétkapom, és dobozolom, de a vevő kifogásolta a szétszedést, mert nem szeretné szerelgetni...azt mondja, hogy már kapott úgy bringát, hogy csak be volt folpack-ozva a váz, és kész...
...lehetséges ezt megoldanom valahogy?
...
-
zolo0525
tag
Szipiju
lesz a csomagban,doboz+ nagyobb dobozban küldöm ,csak nem tűnik el vhol,utánvétes cumó..Kösszentyű a választ
-
Nincs, csak felvétel, az is csak a nagyobb városokban.
-
DonThomasino
veterán
Szombaton van csomag kiszállítás??
-
Országon belül lényegtelen milyen messze küldöd. Amúgy meg ha a "posta" úgy akarja, akkor az úgyis elveszik. Küldd futárral, ha annyira értékes
-
zolo0525
tag
Kérdésem lenne,postán küldött valaki közel 350-km távolságra csomagot? hogyan érdemes feladni? Utánvéttel küldeném,de nem szeretném,ha elveszne a csomag
-
canniball
nagyúr
Végül is úgy néz ki hogy össze tudjuk hozni személyesen. Azért köszönöm!
-
Végül meglett a csomag... 1 utcával arébb postázták az ajánlott küldeményem... Még szerencse, hogy a címzett ismerte a tényleges átvevőt... Ha nem ismerné, nem tudná, hogy oda postázták, ergo elveszett volna a csomagom...
És hiába szóltam volna, mert a csomagot átvették... Ekkora egy...
-
zoli03
őstag
Idén valamikor megszüntették, ha jól emlékszem, amikor drágultak a díjak. De ott van a Díjszabások menüpontban a pdf, tökéletesen ki lehet számolni belőle mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest