Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali vttukad!
"...így biztonsági PLC-re van szükségem (bár igaz, ha teljes rendszert akarok működtetni, akkor min. 2 db kellene redundáns működés miatt, de ez sokba lenne modellezésre)"
Egy üzenettel ezelőtt még siemens PLC-vel akartál imserkedni, S5-öt és S7-200-at emlegettél.
Én arra az üzenetre válaszoltam."Kérdésem: Véleményed szerint, ha az S7300-ast megismerem, akkor nincs gond a későbbiekben az S7400-ra való átálással, vagy teljesen különbözik a kettő."
Nem különbözik. ha megismered az egyiket, a másik nem lesz gond. Azonos a programozás módja és a fejlesztőszoftver is ugyanaz.
Ha jól tudom van failsafe a 300-asok között is.Otthonra nem ajánlok 400-ast gyakorolni (egy CPU414-3 DP ára kb 1.2 millió +ÁFA és az még csak nem is redundáns (H) vagy failsafe (F) sorozatú).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest