Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigor Mortis
csendes tag
válasz
bekecs76
üzenetére
Szervusz bekecs76!
Nos, én már belefutottam ebbe a problémába. Tipikus (legalábbis a SIEMENS support fórum idevágó témagazdagságából erre lehet következtetni) TIA portal nyavalya, de megoldható.
Én annyival szerencsésebb voltam, hogy kaptam egy 0086:000001 számú hibaüzenetet, amit a License Manager küldött, miközben próbáltam kiválasztani az új hardvert. Ez vezetett nyomra. (Egyébként nálam TIA V14, Win10, 64bit környezetben, a hardver elemek mellett megjelent egy piros pecsét (?) szimbólum, mint ahogyan az általad korábban csatolt fényképen is megfigyelhető.)
A megoldás egyszerűen az, hogy a License Managert, és a TIA V14-et is rendszergazdaként kell futtatni.
Hogy ne kelljen minden programindításnál eljátszani a jobb klikk, helyzetérzékeny menü, kiválasztom az admin futtatás lehetőséget, mindkét alkalmazás esetén a Tulajdonságok/Kompatibilitás fül/Összes felhasználó beállításai gomb megnyomás után felbukkanó ablakon pipáld be "A program futtatása rendszergazdaként" paramétert. Így a továbbiakban minden indításnál rendben lesznek a rendszergazdai jogok.
A V14 mellett mindig fusson a License Manager is!
Ez a módszer nálam bevált. Remélem neked is működni fog.RM
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest