Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molntomi
csendes tag
Sziasztok!
Siemens PLC-s kérdésem lenne, pontosabban SIWAREX CS modullal kapcsolatban.
PLC: IM151-7 CPU (S7-300)
Nagyon röviden: Töltőgépről van szó, töltőszelepet a mérleg vezérli, ha eléri a kívánt súlyt a töltőszelep bezár.
A gond, hogy például 5000 grammnál, plusz 150 grammot mér még rá. Ha 4500 grammot állítok be akkor is 100-150g. Mindig van súly szorás, a gépet nem lehet pontosan beállítani.
A gépen található siemenses kijelző, gramm érték kiíratásánál látni, mintha nem tudná követni a mérleget.
A PLC programban viszont monitorozásnál én azt látom, hogy megfelelően veszi el a bitet.
Egyszerűen nem értem, honnan jön ekkora szorás. Ilyen lassú lenne a mérleg feldolgozója (Siwarex cs), ezt hol tudom megnézni? Valaki dolgozott már siwarex-el???
Minden ötletet szívesen várok, nem tudom már mi lehet a gond. Mechanikusan ellenőrizve van a gép, szelep megfelelően zár el, nincs késleltetés, fojtás benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest