Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
01101010111
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy TP170B MONO programját szeretném frissíteni. Az eredeti program még Protool-ban készült (v5.2 SP2), de az üzemben szeretnék kiirtani a Protool-os projekteket ezért át kell konvertálni WinnCC-be. Az a cél, hogy Wincc Flexible 2008 Advanced SP2 verzióval barkácsolni lehessen a programban. A program konverziót Protool-ból WinCC SP2-be, kis kerülővel ugyan, de megoldottam. (Előbb WinnCC 2008 SP1-el átkonvertáltam a Protoolos programot, majd WinCC 2008 SP2-vel a SP1-es programot.)
A TP-be való betöltés viszont nem megy. Egy OS update-re lenne szükség, de ezzel a hibaüzenettel megáll a folyamat:The desired action cannot be executed. This ProSave version and the operating sytem of the operating unit are not compatible. Please perform an operating system update for the HMI device. (Reset to 'factory settings' if necessary)
B5.2.2.23 Loader van a HMI-n, és a B7.2.3.0-at kéne valahogy feltenni. Az a baj hogy fogalmam sincs melyik verziószámú ProSave-re lenne szükség és honnan lehetne azt beszerezni. A legrégebbi ProSave nálam V7.4.6.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- World of Warships
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest