Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 01101010111

csendes tag

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy TP170B MONO programját szeretném frissíteni. Az eredeti program még Protool-ban készült (v5.2 SP2), de az üzemben szeretnék kiirtani a Protool-os projekteket ezért át kell konvertálni WinnCC-be. Az a cél, hogy Wincc Flexible 2008 Advanced SP2 verzióval barkácsolni lehessen a programban. A program konverziót Protool-ból WinCC SP2-be, kis kerülővel ugyan, de megoldottam. (Előbb WinnCC 2008 SP1-el átkonvertáltam a Protoolos programot, majd WinCC 2008 SP2-vel a SP1-es programot.)
    A TP-be való betöltés viszont nem megy. Egy OS update-re lenne szükség, de ezzel a hibaüzenettel megáll a folyamat:

The desired action cannot be executed. This ProSave version and the operating sytem of the operating unit are not compatible. Please perform an operating system update for the HMI device. (Reset to 'factory settings' if necessary)

B5.2.2.23 Loader van a HMI-n, és a B7.2.3.0-at kéne valahogy feltenni. Az a baj hogy fogalmam sincs melyik verziószámú ProSave-re lenne szükség és honnan lehetne azt beszerezni. A legrégebbi ProSave nálam V7.4.6.0.

Új hozzászólás Aktív témák