- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
Üdv Szirty!
"A mozgás teljesen folyamatos akkor sem lesz."
Rossz megfogalmazás volt a valós idejű, elég lenne az a bizonyos látványos hókuszpók is, de mint írtam próbálkoztam időzítőkkel, értékelhető eredményre azonban nem jutottam.
A panel típusában nem voltam biztos, de most megnézve egy KTP600 PN-ről van szó. A PLC-ből való váltást próbáltam én is: a képernyőn lévő, képernyőváltó gombok indítottak volna újra egy számlálót, aminek letelésével váltott volna az adott képernyőre a HMI az általad említett módon, de a HMI tag-ek csak set-eltek, resetelni nem voltak hajlandóak úgy, hogy a gombokhoz már volt rendelve egy-egy képernyőváltás Event. Utóbbit törölve működött a dolog, de ez így csak fél megoldás volt.
Ennek a scheduler funkciónak viszont még utána nézek, nem hallottam róla.Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest