Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
sziasztok
Az a helyzet, hogy az én végzettségem erősáramú berendezés-szerelő, nem értek sokat az elektronikához. Szóval az van hogy szeretnék egy elektromos karbantartói állást, egy multi cégnél, ahol plc vezérlésű gépek vannak és felvételinél, kapásból egy villamos rajz olvasással kezdenek. Nem vagyok teljesen hülye a villamos rajzokhoz, de láttam már párszor ilyen gépek elektromos rajz dokumentációit, ami kurva sok oldalas, és nem teljesen tudom értelmezni őket. Szóval:
Milyen tematika szerint lehet eligazodni ilyen doksin?
Néhány irányelvre lennék kiváncsi.
Hol találok ilyenfajta rajzot hogy addig is tudjam tanulmányozni? (pl. egy konkrét gép sok oldalas rajz dokumentációja)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest