- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Üdv!
Megoldani nem fogom tudni a problémádat, ez alapján el kell, hogy tudjál indulni. Amit küldtem, az leírja egy soros RLC kör áramát az idő függvényében, és ad rá egy képletet, amelybe beírod az R,L,C értékét, és tetszőleges időpontra ki tudod számolni vele az i-t, mint idő függvényét. Amennyiben az Rout nincs bent a körben, akkor ez egy sima soros RLC kör, ahol R = R1 + R3. Ha a feladat az áram mint idő függvénye, akkor kész is vagy. Ha a feladat az R3-C2-ön eső feszültség az idő függvényében, akkor az alapján amit küldtem, fel kell írni az osztóra is a differenciál egyenletet, és azt kell megoldani célszerűen Laplace-al. Ugyanúgy bevezetsz szigma-t, omega-t, aztán addig egyszerűsíted az algebrai egyenletet, amíg vissza nem tudod inverz Laplace-al alakítani időtartományba. Exponenciális megoldást kell kapnod, hasonlóan az áram-hoz.
Imi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest