Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
isvarga
üzenetére
Szia!
Igazából nem konkrét probléma, oli kérdésére válaszoltam egy ilyen hangos kérdéssel.
Egyébként én is úgy csinálnám, hogy lenne egy bit, hogy tavaszi, vagy téli időszámítás. Ha téli időszámítás van, és hajnali három után március utolsó vasárnapján, akkor visszaáll az óra egy órával korábbra és bebillen a téli időszámítás bitje. Visszafele fordítva.
Azoknál az alkalmazásoknál, ahol az időpont fontos tényező (műszakváltás, könyvelési dátum, stb) ott mi mindig időszinkronizálást használunk, így az órának 24 órán belül kell csak pontosnak lennie.
Nekem egy illető a controller egyik lábára javasolta rákötni az elem feszültségét, és akkor lehet mindenféle riasztást vagy egyebet eszközölni, de eddig ezt nem alkalmaztuk.
Úgyhogy bocs, de ezen a téren nem tudok megosztani tapasztalati dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Vicces képek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest