Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga
üzenetére
Helló István!
Úgy tűnik megint olyasmiről vitáztunk, amiben egy kicsit egyetértünk, egy kicsit meg nem.
De most már ezt a vitát ebben az irányban nincs értelme folytatni, mert egyre több személyes minősítő jelző kezd előkerülni. A veszekedés meg nem ide való dolog.
Bennem nincs ellenérzés a személyeddel kapcsolatban, ahogy nem is volt.De annyit megígérhetek, hogy a jövőben sem fogok szó nélkül elmenni olyan állítások mellett amik szerintem nem teljesen vagy egyáltalán nem igazak (pl.: hogy a galvanikus leválasztás teljesen fölösleges).
Én tárgyilagos próbálok maradni, ahogy eddig is tettem, ha nem kapod fel a vizet, a társalgás megmaradhat szigorúan szakmai keretek között.Addig is amíg újra össze nem akadunk, jó munkát... aztán ha majd megtörténik, akkor utána is! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest