Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Szia!
Hát öcsém(bocs a megfogalmazásért...)
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?
Ha csak ennyi segítséget adott akkor nyelvtudás nélkül reménytelen az egész!C/C++ mennyire megy?Van egy starter kit amit ba**urálhatok?Dinamikus HTML/ CGI programozás hallotál már ilyenről?
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gamer Számítógép (Ryzen 5, RTX 3070, 16GB RAM)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?