Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Szia!
Hát öcsém(bocs a megfogalmazásért...)
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?
Ha csak ennyi segítséget adott akkor nyelvtudás nélkül reménytelen az egész!C/C++ mennyire megy?Van egy starter kit amit ba**urálhatok?Dinamikus HTML/ CGI programozás hallotál már ilyenről?
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VivoBook W11 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?