Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali w3dzz!
Én két dolgot nagyon megutáltam: Amikor automatizálással kapcsolatban futófényt vagy közlekedési lámpát kell realizálni. Nap mint nap merül fel ez a téma PLC-s környezetben.
Sőt tanulmányi versenyek kitűzött feladata.Én egy percig sem állítom, hogy ne jelentene nehézséget vagy kihívást egy ilyen feladat teljesítése. Azt is tudom, hogy iskolában vagy otthon rendkívül nehéz valós környezetet teremteni automatizálás témában. De aki dolgozott már gyárban tudja hogy ott kevés a futófény! No mind1.
Az én véleményem az, hogy otthonra PLC-t venni gyakorlás céljából luxus. Túl drága ahhoz, hogy semmit se csináljunk vele

Arra bőven elég a szimuláció.
Bár flexible-s megvalósítás korlátja a futófényes-mátrixos dologban kettős:
Aki képes megalkotni egy ilyen projectet flexible-ben, az nem fog ilyen projectet alkotni, mert hasznosabb dolgokat is lehet.
A másik, hogy a kijelzés frissítési ideje 100ms alá nem nagyon vihető. Egy ilyen látvány alapú fénymátrix szimulációja esetén ez komoly korlát lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Google Pixel topik
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest