- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
levelko
csendes tag
Üdv!
Ezzel kapcsolatbam szeretnék kérdezni. Adott egy S7 314C 2DP CPU. A programban megközelítőleg 80 funkció és adat blokk van. Többször monitoroztam már hibakeresés céljából több kevesebb sikerrel, de ezidáig módosítást csak a gépgyártó (német) végzett a saját PG-jével. Most azonban feladatként kaptam egy kisebb módosítást. A feladat annyi lenne csak hogy egy szabad kimenetet hozzárendeljek néhány belső változóhoz. Nem ezzel az egy network beszúrásával van gond, hanem hogy a gépet nem állíthatom meg, tehát a CPU-t nem kapcsolhatom STOP-ba. Alap esetben RUNP-be van kapcsolva. OMRON és MITSUBISHI CPU-kon már csináltam ilyet minden gond nélkül, de S7-hez nem igen vettem a bátorságot. Tehát hogyan tudom úgy módosítani valamelyik FC blokkot, hogy ne legyen baj? Ráadásul memória kártya is van benne, tehát úgy kellene módosítani hogy oda is rákerüljön, ha esetleg teljes tártörlést csinálna valaki.
Köszönettel. K.L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Tápos kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest