- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
Dezsi82
üzenetére
Egyről beszélünk mi, Barátom! Nem csak a gépész lehet hülye hanem a villszer is. Szakmai kultúra vagy annak hiánya a lényeg, nem a képzés iránya. Ha a megrendelő nem kéri a foráskódot és egyebeket, az az Ő dolga. Hív téged ha gondja van, ez is teljesen OK. Ott a problema amikor nem kell a forráskód, de a saját embereimtől várom a tudást hogy ne kell- jen Téged hívni, infót meg nem adok hozzá! Nálunk most kezdenek erre rájönni. A gyártó cégtől annyiért jön egy hétre a technikus amennyiből engem két hónapig tartanak! Neki van szervizkönyve, nekem nincs. Nem okosabb nálam (sőt), csak neki van információja és "telefonos segítsége" nekem meg nincs. Telepítettünk anno egy német nyomdagépet. A skacok sokszor széjjelhagytak éjszakára laptopot, szerszámot meg mindent amit csak el tudsz képzelni. De volt nekik egy kb. 800 oldalas doksijuk, na azt addig sem hagyták szem előtt hogy beleolvassak! Ha elkértem, csak a mutató és a hüvelykujjukat dörzsölgették össze. Money Brother, money...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest