Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
sörösló
üzenetére
Szia!
Annak ellenére, hogy nagyjából egyetértek veled, gondoltam nem hagyhatom szó nélkül a másik oldalt se.
Én is láttam már villanyszerelőt golyósorsón, meg lineáris csapágyon állni. És persze neki az tök mindegy, mert állni lehet rajta, bár kicsit zsíros a nyavalyás. Mozgás közben meg lejön a kosz, igaz visszaegyenesedni nem fog.
Általában az ember saját területén jártas, és annak ellenére hogy némi ésszerű viselkedés elvárható, lehet az illető bele sem gondol.
Vagy programozásnál mondhatnám példának azt a német kollégát, aki Siemensben 150 szerszámhoz képes volt 150 létrát összehozni, ahelyett, hogy egy NW-ben kb 10 STL utasítással megoldotta volna dolgot.
Meg aztán a forráskód átadása sem egyértelmű dolog. Van jó pár olyan megrendelőnk, akik nem akarják a forráskódot, mert nem is értenek hozzá, emberük sincs aki akár meg is tudná nézni. Így inkább azt mondják, működjön a rendszer, legyen olcsóbb a program, de minket hívnak ha gond van.
És én is elég sok olyan PLC programozót ismerek, akik csak programozásban jártasak, és nem értenek az érzékelőkhöz, aktuátorokhoz. De vannak olyan cégek, ahol van programozó, és van beüzemelő. A programozó megírja a program gerincét, struktúráját, a beüzemelő pedig elvégzi a helyszínen a kisebb módosításokat, beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest