Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Micsoda cicaharc folyik a Microsoft és a Sony között a Call of Duty miatt! [link]
    Nevetséges, és szánalmas. :D
    Phil Spencer nagyon ravasz húzással tárta a nyilvánosság elé ezt a dolgot. Mert amit a Sony és Jim Ryan-ék csinálnak, az vérciki. Annyira nevetnék, ha a Microsoft azt mondaná, hogy rendben, megígérjük, hogy sosem lesz Xbox exkluzív a Call of Duty, de akkor ti is tegyetek elérhetővé Xbox-on, minden, a jövőben megjelenő Naughty Dog játékot. ;]

2029 utánról van szó. És a Sony nem áll neki egy saját FPS franchise felépítésének, hanem inkább rinyál? :U Tudom, tudom a Call of Duty név az mennyit is jelent. De a játékok színvonalát azért nem lenne nehéz túlszárnyalni.

És én annak fényében sem értem ennyire a Sony reakcióját, hogy ha nem is lesz Xbox exkluzív a Call of Duty. A Game Pass-ba kerülése, így is rohadt nagy érvágás lesz a Playstation-nek. Szóval valamivel akkor is kellene készülni a CoD ellen. Vagy ki kell vásárolni a Dice-t az EA-ból, és ismét lábra állítani őket.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés