Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118076) .LnB


.LnB
titán

Micsoda cicaharc folyik a Microsoft és a Sony között a Call of Duty miatt! [link]
Nevetséges, és szánalmas. :D
Phil Spencer nagyon ravasz húzással tárta a nyilvánosság elé ezt a dolgot. Mert amit a Sony és Jim Ryan-ék csinálnak, az vérciki. Annyira nevetnék, ha a Microsoft azt mondaná, hogy rendben, megígérjük, hogy sosem lesz Xbox exkluzív a Call of Duty, de akkor ti is tegyetek elérhetővé Xbox-on, minden, a jövőben megjelenő Naughty Dog játékot. ;]

2029 utánról van szó. És a Sony nem áll neki egy saját FPS franchise felépítésének, hanem inkább rinyál? :U Tudom, tudom a Call of Duty név az mennyit is jelent. De a játékok színvonalát azért nem lenne nehéz túlszárnyalni.

És én annak fényében sem értem ennyire a Sony reakcióját, hogy ha nem is lesz Xbox exkluzív a Call of Duty. A Game Pass-ba kerülése, így is rohadt nagy érvágás lesz a Playstation-nek. Szóval valamivel akkor is kellene készülni a CoD ellen. Vagy ki kell vásárolni a Dice-t az EA-ból, és ismét lábra állítani őket.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.