Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz GZoli7 #215264 üzenetére
Igen, tudom hogy lakat kerül rájuk....amikor a próba 14 napot aktiváltam akkor Sonic és Overcooked2 volt, azokat is csak kipróbáltam....most is így vagyok vele....hogy legalább legyenek meg, az a biztos, aztán később is letölthetőek bármikor ( ha egyszer behúztam akkor örökre enyém, így hallottam )....most 4 játék meg a Fortnitehoz a kis "+pack" nekem megér 2.700-at......aztán ha már unom a Fortnite + MKXL + MK11 + Fifa19 játékokat, akkor előfizetek újra + -ra és játszok ezekkel is...de most 1 hónap elég lesz kipróbálni őket.
Ha meg az Account továbbvihető majd PS5-re, akkor főleg jó ha van pár játék ami "meg van".[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Begi
senior tag
válasz GZoli7 #231980 üzenetére
Ha jol tudom, akkor azert nem ennyire egyszeru a helyzet, mert van egy olyan resze is a dolognak, hogy 6 ho utan a vevo feladata bizonyitani, hogy a hiba mar a vasarlas pillanataban fennallt.
Viszont amig el a jotallas, addig az eladonak kotelessege bizonyitani, hogy a hiba a vevo hibajabol keletkezett.
Azaz, ha egy termekre 1 ev jotalass van, de ugye torvenyileg 2 ev kellekszavatossag, akkor a masodik evben a vevo feladata bebizonyitani, hogy nem az o hibajabol keletkezett a hiba. -
S e t h
nagyúr
válasz GZoli7 #243537 üzenetére
Pedig nem.
Sarkosan fogalmaz, de nem bunkó, primitív módon, amitől a szívemhez kapkodnék.
Volt számomra is pár meglepő értékelése, amikor pont dicsért alkotásokat, amelyek nekem nem feküdtek, de amíg vki. el tudja fogadni, és hogy ő is csak véleményt alkot, az ízlés meg eltérő, addig szerintem szórakoztató tud lenni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
markknight
veterán
válasz GZoli7 #253151 üzenetére
Neem, dehogy, a régi PS-ről is levakartam a fiókom mikor eladtam. Egyébként semmi változás nem történt a fiókkal és a géppel. Bekapcs, aztán játszom és ennyi.
(#253152) Frod: Nekem is pontosan ez a baj. Most az Ericát pl engedte, de a Tomb Raider megszakadt, az NBA el sem indult. Persze Remote Playen bejelentkezve el tudtam indítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz GZoli7 #272883 üzenetére
Azt azért azt ne felejtsük el, hogy a PC processzorok el vannak látva egy kupakkal még, ami alatt nyilván a CPU és a kupak között megfelelő hővezető van alkalmazva, ami máris egy jóval nagyobb felületre viszi át a hőt (magára a kupakra), mint a CPU felülete. Ebben az esetben a már hűvösebb kupak és hűtő közé kened a hővezető pasztát.
PS4 esetén viszont nincs kupak, közvetlenül a csupasz CPU-val érintkezik a hűtő. Ezzel kapcsolatban linkelném egy hivatalosan notebook szervizes kolléga írását, aki egyébként PS3/PS4 szervizeléssel is foglalkozik szabadidőben.
Mivel én nagy tételben nem foglalkozom vele, így a saját esetemet tudom említeni. Én Thermal Grizzly Kryonaut-ot használtam és a pad-okat is cseréltem.
Előtte a PS4 Slim-et pasztáztam újra. Elsőre MX4-el, ami néhány napig jó is volt, de érezhetően hangosodott (pedig a Slim nem egy hangos fajta). Majd újra pasztáztam azt is Thermal Grizzly Kryonaut-al, azóta is teljes csendben van.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz GZoli7 #272895 üzenetére
Notebook processzorokról is nyilatkozott a szervizes kolléga a linkelt hozzászólásban... Éppen azért, mert azokon sincs kupak, oda is a sűrűbb pasztát javasolja (tapasztalatai alapján).
Illetve azt ne felejtsük el, hogy itt egyetlen tokba van integrálva egy CPU és a PC-s integrált megoldásokhoz képest egy erős GPU. Azaz a TDP jóval nagyobb, mint a notebook-okba szerelt (ráadásul átlatlában intel esetén U-s, azaz alacsony TDP-jű - max. 15 W, de ha nem U-s CPU-król beszélünk, akkor is max 35-45W-ról van szó mobil vonalon) CPU-k esetén...Egyébként mindenki azt használ, ami bevált neki. Leírtam az általam a PS4 Slim esetén tapasztaltakat is, nem kell elhinni...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz GZoli7 #272897 üzenetére
Nekem a mostani céges Dell Latitude 5500-ban Intel I7-8665U CPU teljesít szolgálatot. És bizony hiába a kis fogyasztás (15W TDP) egy OpenWrt firmware forgatásánál (8 magon) visít a venti, mint állat (pedig csak fél éves a gép és új korától így viselkedik) és simán felmegy 95˚C-ra a CPU mag hőmérséklete.
A 105W TDP-jű CPU példád sántít, mert az asztali verzió lesz, ami kupakos verzió, ráadásul egész biztosan jobb hűtés van benne, mint a PS4-ben...
De itt befejeztem a témát, ahogy írtam, mindenki azt használ, amit akar. Rákereshetsz, itt a topicban is volt olyan kolléga, aki pasztázta MX4-el, pár napig jó volt, majd hangosodott. Nem hitte el, hogy Thermal Grizzly-vel jó lesz. És mégis az lett.#272898 FollowTheORI: a fentebb említett kolléga által írt hozzászólás...
Alex
-
interstate76
addikt
válasz GZoli7 #275713 üzenetére
Hát, pedig nem megy. Az én accountommal megy, a 7 éves lányoméval, akinek kamu születési évvel felnőtt accountot csináltam, szintén megy, de a 12 éves lányom fiókjával esélytelen a játék.
De most nem is az a kérdés, hogy béna-e ebben a témában a Sony, mert egyértelműen az. A kérdés az, hogy egy magyar account esetén hány éves korig tiltott az online game.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- PayPal
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4 Kontroller
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest