Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.LnB
titán
válasz Peddy789 #209323 üzenetére
Úgy összehoztad az életedet, hogy ezt az információt, sokan fel sem tudtuk dolgozni.
Én azt mondanám legyen Uk acc. Az angol a közös pont. Szerintem a Hollandiában vásárolt játékokkal sem lehet gond. Bár ezt erősítse meg valaki.
Bankkártya szerintem mindegy, de én PayPal-t ajánlom.
Használt játékokat mi is adjuk/vesszük. Megéri, érdemes.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A lemezes játékokkal nem lesz gondod max a régiófüggő DLC-kkel. Viszont ha digitálisan akarsz vásárolni akkor régiónak szerintem azt érdemes választani ahol élsz, ahova szólnak az irataid és a bankkártyád. A PS meg a Store nyelve is állítható szerintem angolra attól függetlenül, hogy Hollandiában éltek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Carlos Padre
veterán
Ne foglalkozz az itteni hülyékkel , mindennek olyan nyelve lesz, amilyenre a gép nyelvét állítod. Ha tartósan Hollandiában tervezel élni, akkor érdemes lesz oda regisztrálni, egyszerűbb lesz minden. A lemezes játékok meg mind régiófüggetlenek Európában, és angol nyelvűek.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Peddy789 #209343 üzenetére
Persze, lehet több is, sokunknak van így, mivel pl magyar felirat csak a magyar storeban biztos, ugyanakkor a másik accon vett játékokkal tudsz játszani a fő accountodon is, így pl a trófeák nem aprózódnak szét. Lemezes játéknál meg mindegy.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
RangerFox
veterán
válasz Peddy789 #209343 üzenetére
Lehet sok profilod különböző régióból. A játékok, meg a menü nyelve állítható. A dobozos játékok régiófüggetlenek, csak a store-ból vásárolt letölthető tartalmakra kell figyelni, mert a store régiójának meg kell egyeznie a dobozon található régiókóddal.
Köszi szépen a többieknek a hdmi elosztós segítséget!
-
válasz Peddy789 #209778 üzenetére
Nem feltetlen az egyszeru, cuki, aranyos kategoria, de Rocket League az nagyon fun tud lenni osztott kepernyon.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Peace
nagyúr
válasz Peddy789 #209778 üzenetére
Nekem is kéne valami ütős couch co-op!!!! GoW 4 az jó móka volt PC-n, de semmi ahhoz hasonló nincs sajnos. Battlefront II-t toltuk PS-en, de nem túl nagy élmény. Egymás ellen menni vagy botok ellen, hamar meguntuk. Unravel 2-t is megvettem, de nem nagyon akar vele senki játszani. Knack 2-vel sem. Pedig állat lenne valami GoW-hoz hasonló osztott képernyőn PS-en!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest