- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
2801 - 2880
2801 - 2880 2701 - 2800 2601 - 2700 2501 - 2600 2401 - 2500 2301 - 2400 2201 - 2300 2101 - 2200 2001 - 2100 1901 - 2000 1801 - 1900 1701 - 1800 1601 - 1700 1501 - 1600 1401 - 1500 1301 - 1400 1201 - 1300 1101 - 1200 1001 - 1100 901 - 1000 801 - 900 701 - 800 601 - 700 501 - 600 401 - 500 301 - 400 201 - 300 101 - 200 1 - 100
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
Jakesz
addikt
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
jalicsbal
tag
-
boost
veterán
Ezt a játékcache-elést én sem értem. PL GTA5nél van az, hogy a játék felét merevlemezre telepíti, a más fele meg marad lemezen ( DVD vagy BR) azért, hogy így dupla sávszélességgel tudja kiolvasni a textúrákat. Nekem PSN változat van meg, azaz csak HDDn van az egész játék, és látványosan később tölti be a texturákat, mint egy lemezes, félig feltelepített változat. GYAKRAN van az, hogy bekocsikázok valahova, és két mp mulva megjelenik egy épület. Persze GTA5 egy extrém példa, mert extrém játék. Szóval szerintem ez a PS4es felmásolós dolog se teljes felmásolás lesz, max fél lemeznyi.
-
Tegla80
addikt
szia
Március óta "tesztelek" a gépemben 1et,sztem még a PS3 nál is észrevehető,h gyorsabb,(a GT5 meg különösen hasít vele.)
Nincs még meg a kultusza konzolon,így Én is sokszor megkapom,h "felesleges és hülyeség" és horror az ára,ha szóba kerül és ajánlom valakinek.(2 játék ára,sztem nem sok amúgy,mert 25e től már lehet venni ,pl 256gb-ot is . PC re ráverni 2-3kilót nem gáz,de SSD-t rakni PS be még nem elfogadott
)
PS3 topic ban az 5400rpm est szokták inkább ajánlani,mert a 7200 as "jobban melegszik".
pl az összefoglalóban is így áll ott leírva.
"Háttértár:
A gép belsejében egy teljesen szabványos 2,5”-os merevlemez kapott helyet, melynek cseréjét akár magunk is elvégezhetjük (a Super Slim gép esetében szükség van egy beépítő keretre is). Javasolt 5400 RPM-es merevlemezt választani, mert a 7200 RPM-es gyorsasága nem érezhető számottevően, cserébe viszont ezek a változatok jobban melegednek, melyek mind a merevlemez, mint a gépünk élettartamát csökkenthetik. Többször felmerül az SSD-k beszerelése is, azonban magas áruk, rövidebb élettartamuk és a miatt, hogy a PS3 nem profitál belőle érezhetően, fölösleges ezek beszerelése."Én végigjártam a sort, a gyári ,majd wd7200,majd Sand...SSD és tudom azt amit tudok.(a fórum,meg elhiszi vagy sem az már mellékes
)
amúgy meg kb ennyi a különbség még itt is
[link]
[link]
kíváncsi leszek,h a PS4-em mit kezd majd vele ha megkapja ,gyanítom h tetszeni fog neki is
-
kohai
tag
-
kohai
tag
-
Def26
félisten
-
>Deego..
senior tag
-
GazRic
senior tag
-
>Deego..
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
kösz, majd átolvasom, akkor viszont asszem az lesz, hogy előrendelem csak félek hogy nem lesz pénzem

És akkor a gép meg marad így ahogy vanAmúgy egyrészt ez igaz lehet, hogy ha nem veszem meg az előrendelői kártyát akkor csak februárban kapok PS4-et?
És tudtok valamit a kameráról hogy van e értelme? Mert 160 ért van a budle 2 kontrollerrel killzone-nal meg kamerával
-
Def26
félisten
-
kovsol
titán
-
N.Ferry
senior tag
Nem akarok nagyon beleszólni,de nem szeretem mikor a konzolokhoz alapból hozzászámoljuk a tv-t is.Ez hülyeség!

A pc-vel se kapsz együtt monitort és a konzolhoz se fogsz soha hd tv-t kapni.Igenis kell számolni a tv-vel is,mert lehet nem mindenki akarja a tv-n a te játékodat nézegetni.
Nem akarok flamelni,csak ez azért így korrekt szerintem.
-
haddent
addikt
Mindenhol nagyon szűken számoltam, mert az sem ember aki 20 ért vesz tápot egy ilyen gép alá meg 30 ért alaplapot stb..
Lényeg az, hogy simán mondhatjuk, hogy 2.5x - 3x annyiba fájt minimum. 
Cserébe +20% natív felbontás és high helyett "ultra" preset, ami nem egy óriási különbséget eredményez. -
haddent
addikt
-
bandi0000
nagyúr
-
haddent
addikt
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
gyuribácsi88
addikt
Na, na, na !
Álljunk mát meg egy percre, ne hogy már gondot okozzon valakinek elmenni a boltba egy lemezért!
Vagy ne hogy már gondot okozzon az is hogy a futár hozza, hova lustul még a világ.
Ha meghozza a futár, és aznap nem tudok vele játszani akkor játszok vele következő nap, vagy amikor időm lesz rá. Kinőttem már a türelmetlen (mindent azonnal akarok) korból.
-
kovsol
titán
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
És támogatja a 12-eseket is! "Even better, it will fit drives as tall as 12.5mm — substantially more spacious than the PS3′s maximum of 9.5mm."
-
zzeN
aktív tag
-
vg
veterán
-
Def26
félisten
-
haddent
addikt
Az oldalon ami ide be lett linkelve az volt, hogy ez így nem igazán működik. Tehát !elvileg! pl.: nem tudsz magyar dobozos játékot megvenni, USA accal DLC -ket venni hozzá, majd vissza UK accra és használni a magyar dobozos játékot UK accal USA DLC -vel. Tehát UK accal kéne megvenni hozzá, elvileg.
Másrészt nem adót kerülök, csak az amcsi sztóór szimpibb, mint az angol
-
Ps Vita
őstag
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Nekem fontos hogy alapba tudjon BD ISO és BD Mappákból menüvel együtt lejátszani, erre a PS3 nem volt képes vagy ha mára már képes csak is mókolással. Az MKV is elég necces mert vannak olyan kódolások amik bizony nem mennek sok lejátszón. Remélem lesznek ilyen jellegű tesztek is nem csak játékkal kapcsolatosak.
ui.: PS3-at semmiképpen nem veszek akkor inkább PS4 v Xbox One, nekem tulajdonképpen mind1 is lenne hogy melyik egyedül a multimédia lejátszás a fontos. Vehetnék csak egy médialejátszót de a konzollal azért mégis csak lehetne játszani is. Meglátjuk milyen tesztek lesznek.
-
kovsol
titán
-
zzeN
aktív tag
-
vg
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
Helmoras
őstag
-
kovsol
titán
-
mlinus
őstag
Persze hogy lesz benne normális verseny.
A játszható demókban azért nem volt mert még félkész volt a játék és becsökkent volna az fps. Vagyis, még mindig félkész a játék valószínüleg, és ezért is csúszik.Részemről egyébként nagy csalódás a PS4 launch. Watch Dogs + Driveclub lett volna nekem indulónak, de most egyik se jön.

-
Mister_X
nagyúr
-
Elderath
addikt
-
barack1997
senior tag
-
GazRic
senior tag
-
Zjunior
veterán
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
-
Mister_X
nagyúr
-
Def26
félisten
-
Mister_X
nagyúr
-
vg
veterán
-
SVLaller
senior tag
-
Def26
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
MasterMark
titán
-
mikka07
tag
Kösz a választ
akkor a játék műkődni fog,accountot meg csinálok egy újat(ő is csinál egy újat) és mehet multi tovább a dlc meg annyira nem érdekelnek, soha nem fizettem még dlc-ért és nem is fogok.Még annyi kérdésem lenne hogy akkor eladom a ps3 -at hogy tudok ról mindent lementeni és utánni az eladás előtt mindent visszállitani gyári állapotba(személyes adatok törlése stb) UI ha van valakinek kedve cod black ops 2 multihoz és van headsetje szívesen felveszem friends listára. -
Snoop-y
veterán
En nem otthon vagyok itthon

EU-ban nalunk lesz eloszor ( UK ) az fix mivel itt van a PS kozpont.
Igazabol annyira nem vag foldhoz a tema csak azert jottem lazba mert elso olvasasra nekem ugy tunt, hogy akinek vannak jatekai az kap kedvezmenyt a Gaikai-on. De ezek szerint nem errol van szo.
Lehet veszek megegy PS3-at majd az utolso szeriabol azt jol elrakom a gyereknek eleg lesz az a mennyisegu game ami nekem van most
. Apanak meg jo lesz a PS4 ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolha23
aktív tag
-
james001
veterán
Én se nagyon értem ennek a "realizmusát",de igen sztem az Usában nagy a lustaság és ezért tuti lesznek egy jópáran akik ezt eljátsszák. Európában meg úgyis elég lesz 1 gép is egy embernek,felesleges mind a kettőt marha drágán megvenni csak ezért. Az meg már túl kedvező lenne tényleg ha nyomod a Forzát és 2-3 verseny után átugrasz leölni pár Helghast-ot a KZ-ben

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
InterFox
senior tag
-
kovsol
titán
-
Snoop-y
veterán
Hat ha fix ara lesz es ilyen elhanyagolhato akkor megeri meg eladni is egy PS3-at egy raklap jatekkal mert akkor kb 20 evig "ingyen" jatszhatok majd Gaikaion amit kapok erte. Mar ha most adom el. Mert ha bevezetes utan akkor:
Mondjuk ha Gaikai-on digitalis formaban tenyleg ennyire alacsony lesz a PS3 jatekok ara ( marmint, hogy havidij fejeben hasznalhatom ) akkor azzal agyonvagjak a hasznalt PS3 jatek piacot is. Mert ki fog jatekokat venni ezresekert mikor mindennel jatszhatsz gombokert

-
Snoop-y
veterán
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
2801 - 2880
2801 - 2880 2701 - 2800 2601 - 2700 2501 - 2600 2401 - 2500 2301 - 2400 2201 - 2300 2101 - 2200 2001 - 2100 1901 - 2000 1801 - 1900 1701 - 1800 1601 - 1700 1501 - 1600 1401 - 1500 1301 - 1400 1201 - 1300 1101 - 1200 1001 - 1100 901 - 1000 801 - 900 701 - 800 601 - 700 501 - 600 401 - 500 301 - 400 201 - 300 101 - 200 1 - 100
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hátha szépen megcsinálják, amúgy nem tudod van e FPS-ben ilyen local multi?
)

.
Kész média box lett. Neogaf mi? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lényeg az, hogy simán mondhatjuk, hogy 2.5x - 3x annyiba fájt minimum.

Kíváncsi leszek milyen akciók lesznek.
Kendek