Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Snoop-y
üzenetére
De arról még semmit nem tudni, usaban jövő februárjában? indul itthon isten se tudja mikor, de a konstrukciója még rejtély, én továbbra is azt mondom h olyan lesz mint a spotify mondjuk, havi x dollárért cserébe mindennel játszhatsz ami van a tékájukban, az is lehet h külön kell megvenni a játékokat, és akkor lehet hogy lesz ilyesféle ps3as játékadomány, de ezt legkorábban jövőre tudjuk meg szerintem... addig meg meg kell tartani a current gent ha vki biztosra akar menni
-
kovsol
titán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Miért szerinted újra ki fogják adni a PS3 játékokat PS4-re? Kétlem.
Egyszerű a képlet: meg kell hagyni a régi konzolt is az új mellett.Ez egy promóció, nem pedig átjárhatóság a két konzol között. Te nagyon félreértettél valamit ha te erre azt hitted, hogy majd a ps3 játékokat tudod futtatni az új konzolon.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Tudtommal is, egy konzolt főleg az elején a játékok hoznak/hozhatnak nyereségesre, ( nem maga a gép eladás ) azt mondjuk hozzá kell tegyem, a játékokon lehet majd kaszálni sokat. Amiről pontos/hivatalos szám adatok nem szoktak kikerülni, csak pár szám amivel kiszúrják az emberek szemét.
Szerintem pl aki PS4-et vesz az elején, az legtöbbször két játékot tuti meg fog venni rövid időn belül. ( ha nem hármat ) -
GazRic
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Erre gondoltam (Sony Center), [link]
Itt nov vége december elejét ígértek.
amugy KONZOLVILÁG:
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a PlayStation 4 alapgépet hivatalos magyar forrásból, gyártói garanciával kínáljuk megrendelőink számára. Boltunk továbbá árgaranciát, garantált átvételt és exkluzív előrendelői ajándékot biztosít a megjelenés napjára a PS4 géphez! -
haddent
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Igen, pontosan ezt mondogatják már 1 éve lassan, hogy NEXTGEN KONZOL, PC SEHOL NEM LESZ stb...
Ehhez képest már 1-2 játékról elmondták, hogy PC -n lesz a legszebb, ráadásul nem 30FPS -el ugye...
Jó tudom én, bele kell jönni a kódoló droidoknak a hardver felépítésének ismeretébe, dehát na... Egyébként hangsúlyozom, hogy elég a PS4 valószínűleg, csak én többet vártam az ilyen beharangozások után. -
Madwe
nagyúr
válasz
Snoop-y
üzenetére
Én szerintem pont hogy olyan lesz hogy havi fix 5 dollárért mondjuk az ott kínált játékok összességét eléred. Azaz ha használod, akkor lényegtelen hogy 1-1 adott játék kell e, mert ha úgyis előfizetsz rá, az összeset használhatod. Ettől függetlenül én pl megtartanám a ps3as játékaimat (ha nem romlott volna el a ps-em közel 2 éve..) és ha tényleg előfizetéses lesz nem hiszem hogy előfizetek rá. a most megjelenő játékok miatt mondjuk sajnálom h nem vettem újra egyet, de a ps4 elég lesz kiadásnak, egyszer majd lehet újra megveszem mellé a 3ast. A gt6 az ami nagyon fog hiányozni a 4ről, az biztos...
Ráadásul jövő februárjában vagy mikor indul csak be amerikában, az meg itthon akár 2020at is jelenthet

-
fatallerror
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
későbánat már jelentettelek a modiknál (szarkazmus).
ja láttam h kb minden újságban meg plakáton ott virít a ps4
kicsit meglepődtem mert azt hittem az angolok inkább xbox-osak 
ja hát xbox one drágább és úgy is marad. hülyék azok a pletykák miszerint módosítják az árát a gc-n 400-ra. miért tennék mikor így is előrendelési csúcsokat dönt? ha megveszik ennyiért is (márpedig megfogják) akkor miért adnák olcsóbban
sok hülye pletyka...sony europe-nál jó arcok dolgoznak, tweetjeiken is látszik h kaparnak rendesen az eu-s piacért, nem csak az eladási mutatók miatt tekintenek minket fontosnak

#1747) szasanyi : a szélesség számít nem a magasság

-
fatallerror
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
egyedül a játék árak mintha "nettóak" lennének mert 60 dollár az kb 13ezer ft míg 60 euró az 18 ezer ft.
én is tudom h uk-ban vmiért 55 font lett 1 next-gen játék, hivatalosan mert az ea és más szabta meg uk-ban.német amazonon meg 60-65 euro 1 játék sőt még a mostani játékok is 60 euro míg nálunk nem szóval fene tudja. az biztos h jack tretton azt mondta h maradnak a játékárak
nekem aztán nem kell ecsetelned h hülye vagyok. tudom h usában jellemzően 7% az áfa (államonként eltér) de attól még igaz h direktben átváltod az usa játékárakat nálunk is.
-
fatallerror
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
hát én elég későn rendeltem elő (talán túl későn), 2 héttel az e3 után mert nincs pénzem de aztán mégis előrendeltem max ha nem lesz pénzem akkor lemondom

utánvét előnye h ha jön amit rendelt az ember akkor örül ha nem akkor sincs semmi
játék eddig a watch_dogs a biztos bár nem rendeltem még elő mert vmelyik gyűjtőit szeretném#1588) trufa12 : nem kell azt lemondani, majd ha lesz megkapod

-
Mrdevil
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Senki nem sírt egy percig sem, valamit félre értesz, sôt az alap kérdést nem is én vetettem fel, ha visszább olvasol. Nekem aztán teljesen mindegy, ha kell pakolok bele ezermillio terrás vinyot.Négyet....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg szerintem sem lehet tömeges gond az elsô szériás gyártásokkal, csak megtanultak már konzolt gyártani így 2013 végére. Bízom benne..... -
fatallerror
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
hát jó akkor beteg vagy, te mondtad nem én
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#1313) Gebriel : nem csak a jobb grafikáról van szó, többszörös a számítási képessége az új konzoloknak amivel jobb lesz az ai pl több karakter lehet a jelenetben aktív ilyesmik.
a tartalomkészítés könnyebb lesz így több érzelem lesz stb.
játékmenet teljesen más lesz néhány esetben és eddig még nem létező játékmenet is leszdehát nézd meg a vidiket

-
fatallerror
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
lesz lesz, első konzolom lesz mert már túl alkalmi játékos vagyok ahhoz h erős pc-t tartsak (már a mostani se erős)

írtam h új amit úgy értettem h megjelenés napján ugrasz a boltba és megveszed tehát a legdrágább eshetőséget írtam. meg szerintem 10 játékot nem szoktak venni az emberek 1 naptári évben.
engem általában évi 4-5-6 cím érdekel és ezek is október-március között leszoktak futni mivel a "aaa" játékok ekkor szoktak jönni
ezért mondom h én már szerintem alkalmi játékos vagyok, fél évig meg nem is játszok#1300) Ps Vita: valóban szept végén jönnek a focisok meg az f1 de én azokat októberben szoktam elkezdeni
fifa-t 97-ben kezdtem, pes-t 2003ban, f1-et meg csak a codemasters éra óta ^^ -
Mrdevil
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Igen, ezt mondom, kb annyi lesz mint most egy új PS3 játék. Tehát nem emelnek árat. A Microsoft is ezt nyilatkozta, náluk is ez a helyzet. Olyan rengeteg játékot azért nem annyira érdemes megvenni egyenlőre rá szerintem. Egy Killzone, egy BF4, egy COD, aztán egyenlőre ennyi. ( de ezek sem egyszerre természetesen ) Majd később mikor az ember picit össze szedte magát, jöhet egy Destiny, Watch Dogs. Pl AC jó lesz nekem a PS3-on is, ezért fogok szelektálni, sok játék van, ami jó lesz még a PS3-on is. Ezért nem adom el, egy részben. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.

-
Mrdevil
addikt
-
M@trixfan
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
nem a move-ra gondolok hanem a pseye-ra és pontosan úgy irányítani az owl robotot ahogy a karakter a játékban, kézjelzésekkel.
nekem megfelel a kontrollerrel való játék de ilyen apróságokat szívesen csinálnék kézjelzéssel, remélem megválaszolják a kérdésem jövőhéten
most néztem mark cerny előadását barcelona-ban.
fejlesztői konferencia volt ezért nem eladni akarta a ps-t, a játékok fejlesztéséről beszélt meg a ps útjáról.itt 1 érdekes slide arról h mennyi idő megfelelő sebességgel futó grafikusmotort fejleszteni:

vissza a régi időkbe, ez remélem a tartalomjavulásához vezet (ha igaz)
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek