- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
-
kovsol
titán
-
DanielK
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
ronald18
csendes tag
-
haddent
addikt
Szerintem felesleges egyből szenvedni azon, hogy még a konzol árának felét ráköltsétek plusszba. Mostmár tapasztalatból mondom, hogy gyors, nagyon gyors. Sata 3 SSD Win8.1 -ről jövök, de tényleg nagyon korrekt HDD -hez képest, nem is hinném el ha nem látnám.
Én kifejezetten azért cserélném / cserélem majd pár év múlva le SSD -re, hogy ne legyen mozgóalkatrész. Bár ott a bluray tehát...
barack most is killzoneozok, szóval akkor benyomom, fokkal már jobb vagyok mint tegnap
[link] -
trufa12
addikt
-
krx21
nagyúr
-
mrhyper
csendes tag
-
bolha23
aktív tag
-
Zjunior
veterán
-
Xmodule
őstag
-
Zjunior
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Zjunior
veterán
-
Zjunior
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Teljességgel kizártnak tartom, hogy be lehessen aktiválni magyar accounton, mert ugye a Store marad régiózáras az eddigiek alapján. Persze amíg valaki ki nem próbálja, addig nem leszünk okosabbak. De egyelőre ott tartunk, hogy Amazonról meg sem tudja venni a cuccot, nemhogy aktiválni jobbra-balra

-
k4rL^
senior tag
-
k4rL^
senior tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Zjunior
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én úgy vagyok vele, hogy aki soha nem látott kinectet, annak nagy újdonság lesz, ha majd a Playroomból is kihoznak valami értelmeset.

(#7822) Ps Vita
Beraktalak.
-
Zjunior
veterán
-
Madwe
nagyúr
A szösszeneted zseniális
Ez így van amúgy, attól én még élhetek az elveim alapján nem? csak a jogállam tehet ellene...
ettől függetlenül a warezt összehasonlítani ezzel max jog szemszögéből lehet... Amúgy aki feltöltőkártyával vásárol, vagy am.ex.el, vagy x1nél akármilyen bankkártyával az mind ugyanezt teszi, de mindegy 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
raven84
senior tag
-
Madwe
nagyúr
-
jalicsbal
tag
-
haddent
addikt
-
jalicsbal
tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Def26
félisten
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
akela91
addikt
-
haddent
addikt
Ide hardverapróra gondolom

De szerintem egyelőre a legtöbben megvárják a 13. -a mit hoz, sokan reménykednek abban, hogy majd hegyekben állnak az el nem adott gépek minden MM -ben és 576 és mindenhol. Tehát nem hiszem, hogy 13. előtt Magyarországon jó áron el tudnád adni. (Jó ár neked jó ár úgy értem
). Ausztria már kifogyott, Horvátoknál, Szlovéneknél Románoknál nem is lesz Január végéig, érdemes lenne ezeket a piacokat megkörnyékezni szerintem.Gebriel számtalan ilyen videó / teszt van már, mi érdekelne egyébként csak kíváncsiságból?
-
Mrdevil
addikt
-
barack1997
senior tag
-
barack1997
senior tag
-
ted_mosby
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
-
Def26
félisten
-
haddent
addikt
-
lupus1337
csendes tag
-
Mrdevil
addikt
Hát én egyenlőre ezeket a nagy címeket tuti lemezesen veszem meg, pl egy BF4 letöltve plusz feltelepítve lesz vagy 80 giga. Egyenlőre nem akarok vinyókat veszegetni a gépbe, majd idővel megy bele egy 2gigás, de most azért figyelni fogok az 500-asra. A kisebb jópofa látványos indie címek jöhetnek digibe, meg azok nincsenek is lemezesben. Meg én inkább lemez párti is vagyok.
-
Xmodule
őstag
Ha olcsobb lenne a digitális (ami számomra érthetetlen módon még drágább is pedig nem kell a fizikai lemezre költeni nem mellesleg tovább sem tudod adni), akkor minden játékot ebben a formában vennék meg. Egyszerüen azért mert olyan jatekot veszek csak amivel tuti játszom 1x-2x-3x is akár, másodsorban meg jobban szeretem ha a gép nem zajol a lemez olvasásával. De amig ilyen horribilis árak vanna a digitális formánál addig marad a lemezes. Kivéve ha egyszer össze sikerul hozni ugy egy csapatot hogy elosztjuk a dolgot(azt hiszem 3 a mostani határ játékmegosztásnál). Mert úgy viszont szerintem megéri.
-
Madwe
nagyúr
No igen, de az talán kevésbé zavaró h egy meglévő low res textúra normálisra cserélődik, mint itt ahol hirtelen felvillan egy két fekete rész meg eltűnik, ez sokkal nagyobb gáz
persze tudok vele együtt élni de örülnék ha ps4en nem lenne ilyen (se x1en, nem akarok én senkinek se rosszat
) -
kovsol
titán
-
Madwe
nagyúr
Igen, 0:50től kb a híd az ami nagyon feltűnő ráadásul több szakaszban tölt be az árnyéka... régebben láttam olyan x1eset ahol sok kis tárgy volt lent a földön, na az még rosszabb volt mert kb mindenhol megjelentek eltűntek az árnyékok, és az egy dolog h nem szép de rohadtul odavonzza a tekintetet mert azt hiszed történik valami lényeges - e miatt méginkább zavar is btw
mondjuk lehet csak azért van még benne mert még nem jött ki és csiszolják, bár ennek nem kéne attól függenie... akkor viszont remélem a ps4 megbírkózik vele, ha már...(szerintem ezen nem az ssd segíthet mert nem textúrákkal van a baj - mint pl gta5nél - hanem csak az árnyékkal, kicsit olyan mint hogyha nem tudna annyit kiszámolni/megjeleníteni egyszerre, vagy legalábbis nem tudom h az árnyék az textúra e...)
-
mrhyper
csendes tag
Szóval a multizáshoz is kell..értem, köszönöm a választ4
Akkor egyértelmű, hogy az éves csomag kell
Simán akár már most beregizhetek, és majd ha meglesz a gép, akkor azt regisztrálom ott, és akkor megveszem az előfizetést?
Bocsi, csak tényleg nem volt még ilyenem, ezért kérdezek ennyit, nem akarok nagy hülyeséget csinálni
-
Mrdevil
addikt
-
haddent
addikt
-
Tibcsó
aktív tag
-
Mrdevil
addikt
Persze az oké, csak itt most a látványra gondoltam, meg a kedvre. ( nálam ) Most már úgy vagyok vele, hogy legyintek egyet, majd azt mondom: "na majd PS4-en" ( ha nagyon érdekel az adott gamma ) Teljesen ráhergelik az embert ezekkel a launch vidikkel, meg különböző dolgokkal, de nem is baj, ez a dolguk. ( Sony )
-
Def26
félisten
-
Zjunior
veterán
-
DonDennis
senior tag
-
Def26
félisten
-
kovsol
titán
Én egyet is értek vele, szerintem korrekt teljesen az amit mond.
Nálunk kis szobában 32" rákötve az xbox és a PC. Nagyszobában 46" 3D TV filmezésre.
Tegnap este néztünk pont egy a világegyetemről készült 3D-s ismeretterjesztő filmet. Nagyon látványos és érdekes is egyben. Néha jól jön a 3D. -
barack1997
senior tag
-
DonDennis
senior tag
-
ldave
félisten
-
krx21
nagyúr
"üzletnek semmi köze a hibás termékhez, hisz nem ő gyártotta, nem ő okozta a gondot, neki annyi a felelőssége"
Na, ez nagyon nagy baj szerintem, ha Te ezt így látod!

A kereskedelemben egyre több az úgynevezett szolgáltatás nélküli "box mover" cég, 1db íróasztallal... Ezt mi fogyasztók köszönhetjük magunknak... Semmi mást nem csinál, csak kihasználja a beszerzési lehetőségét és hozzáadott értéket nem tanúsít semmilyen formában... Én ezt nem preferálom... Egy igazi régi vágású boltban Te egy személy vagy és nem ügyfél azonosító... A bolt rendelkezik telefonszámmal amit élő ember fel is tud venni, műszaki supportal, bemutatóteremmel, és garanciális ügyintézéssel... Ezt nevezem én "A BOLT"-nak... Ehhez képest a interneten értékesítő webshop-ok kimerítik a szolgáltatás nélküli nyerészkedést...(Mindenki erre pályázik...
)
Persze tudom hova tart a világ, de azért én nem tapsolok ezen irány felé... Szerintem sokan sejtik miről beszélek úgy általában...
Ezt mondom úgy, hogy én is egy forgalmazó cégnél dolgozok és tudom mi munka és support van egy termék bevezetésével... A viszonteladókból Dunát lehetne rekeszteni, akik csak keresni akarnak vele, de minden járulékos munkát ránk hárítanak... -
krx21
nagyúr
Ez egy új tendencia, én tudom... De nem rajongok érte...Nekünk nem szerencsés, sok szempontból... Ugyanis a szervizek téged már csak egy problémának látnak, míg a bolt azért potenciális vásárlót is lát benned, ezért igyekszik nem összeveszni veled probléma esetén, hisz a kiegészítőket és a játékokat is neked szeretné majd eladni... Az ilyenfajta kapcsolat ápolás és bizalom keltés a szervizeknek nem közvetlen érdeke... Persze evvel nem akarok egy önálló szervizt sem minősíteni... Ha az értékesítő, mint plusz szolgáltatás részt vesz a problémák megoldásában, az növeli a versenyképességét... Lást MM, ott vissza lehet vinni 3 napon belül mindent, pedig ez nincs szerződésben sehol... (Persze a netes rendeléseknél a törvény mindenkit 8 napra kötelez...(amennyiben kiszállítanod...))
(#6785) Kephamos: Amennyiben darabszám után van díjazva, vagy általános szerződésük van... Nem tudhatod... De pont ez az... A "hekkelés" a "buherálás" inkább az érdekükben van, mint igazolható munka, a cserével ellentétben... Én nem látom a jobb oldalát, mintha a bolt igyekezne téged elégedett vevőnek megtartani...
-
Tomi13
senior tag
-
Madwe
nagyúr
Csak halkan jegyzem meg h pont most sikerült a magyar paypalról usa paypalra onnan usa psnbe történő bűvészkedés nekem, uh jelentem, az működik, nem kell feltöltőkártyákkal vacakolni s bukni a magasabb váltószámukon
BTW attól kicsit én is parázok h sony lezárja a kapukat, dehát amiket addig megvettem azokat tudom használni gondolom, ha nem akkó meg póóóruljártam
de ha ps3nál nem lépték meg itt csak nem fogják... és igen, én is maradok a legtöbb játékomnál a használtan olcsón majd cserebere dolognál (ezért is van magyar accom) de pár cím van amiket évekig fogok használni, pl bf4, s ezekhez eleve sok dlct fogok venni, ami kint olcsóbb s miután csereberélni ugysem akarom ezért ott veszem meg... plusz a cseredíjat elfelejtetted, az még 1 ezres kb csereberénél
-
zzola
titán
-
Madwe
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
czappa
aktív tag
-
haddent
addikt
-
haddent
addikt
-
haddent
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
zzola
titán
-
haddent
addikt
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
-
zzola
titán
-
Tibcsó
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
Igen, én is onnan vettem a paypalos fizetést pl, csak azt utoljára 10 hónapja próbálta valaki ottani kommentekben s akkor még nem ment... bár akkor vezették be kb... a cikkben pedig erről nincs szó
Mert bankkártyát e miatt nem akarok váltani, feltötőkártya meg macerásabb paypalhoz képest, de ha nincs más hát nincs más... -
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
Madwe
nagyúr
És erre büszkék
? Csávó meg milyen nyugodt természetű már a reklámban, én kicsit idegesebb lennék ilyenkor... -
Madwe
nagyúr
A parancsokat csak regisztrált tagoktól fogadja el, felismeri ki beszél, valamint elötte pont ezért kell mondani, hogy "Xbox" do this do that... BTW hangutasítás ps4nél is lesz, kamera nélkül is a headsettel. De imho semmi értelme nincs, a legtöbb dologra gyorsabb a kontroller, olyan esetben amikor nincs rá gomb akkor lehet jó, node... meg magyar ember angolját tudod mikor ismeri fel, mikor a siri és a google now se nagyon akarja, pedig azok már jópár éve tökéletesítik..
-
ldave
félisten
-
Madwe
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drágán add a képeket: rendereken a Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert bankkártyát e miatt nem akarok váltani, feltötőkártya meg macerásabb paypalhoz képest, de ha nincs más hát nincs más...
Kendek