- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Támogatom!
FIFA-t tolni hús-vér emberek ellen sokkal jobb, mint a gép ellen 
Ha már itt van ez a PS4 közösség, csoportosuljunk és csináljunk egymás elleni on-line bajnokságot, ami azért hangulatosabb, mint a világhálón a világ másik oldalán lévők ellen
Szerk: egyébként milyen bajnokságra gondoltál? UT bajnokságra, vagy az alapcsapatosra?
-
tarti19
senior tag
Igaz, ott valóban még vannak nevetséges dolgok. Első s második osztályban már kemény játék van, csak itt is néha a fizika megbolondul s olyankor tényleg megreptetném a fifát géppel együtt!

BB-ben tudok segíteni, mrt felraktam újra, csak 150 körül vagyok. Úgy tudom, már nincs azonos jelszó mellett szintkorlát.
Tuomas: nagyjából jól le is írtad. Lehet offline a gép ellen is játszani, ugyanúgy vannak osztályok ott is.
-
tarti19
senior tag
-
LeventeV
őstag
-
d3tox1c
senior tag
En most a pcars-al vagyok igy....
Egyre tobbet jatszok vele, egyre jobban tetszik, egyre jobb koroket megyek.
Aztan mikor idomeronel a cel elott kicsit lecsuszok az ivrol,ket kerek az aszfalton, ketto eppen hogy a fuvon, ez a fos meg kozli velem hogy ervenytelen a koridom + a kovetkezo is.....
Hahaha.
Olyankor komolyan feltem a kontrollert. -
LeventeV
őstag
A torony mellett van egy rácsos vasajtó, amit ha kinyitsz, elérhetővé válik egy létra. Ha azon lemész, akkor a templom bejáratához jutsz, azonban ezt csak lentről tudod kinyitni, így muszáj végigmenj egyszer a templomon. Ha a templomon túljutsz, akkor lesz egy kisebb városrész, ott lesz pár farkas (3-4), aztán lesz egy temető szerű kert, majd megint egy kápolna, és abban van a Blood Starved Beast. Menteni csak akkor tudsz majd, ha legyőzöd. Úgyhogy érdemes eljutni a shortcutig, aztán meg párszor újrajárni a terepet, mert miután a vadászokat legyőzöd, azok többet nem fognak vissza jönni. Ellenben azok a görbe hátú csuklyás valamik, meg a szaladó manó szerű izék könnyű célpontok, és elég sok blood echot adnak.
Tipp: a szaladó farkasizék félnek a tűztől, van hogy nem is támadnak meg ha a bal kezedbe a Hunter Torch van. A csuklyás görbehátúak mérgeznek, és van egy támadásuk amikkel vagy 5öt belédvágnak. Azokat egyenként kell leszedni. Ezek ellen is és a Blood Starved Beast ellen is hatásos a tűz, úgyhogy legyen nálad Fire Paper, főleg a Boss Fightnál.
Olyan ruha legyen rajtad, ami viszonylag jó védelmet nyújt a Slow Poison és a Physical attack ellen.
Legyen nálad Antidote is.
-
LeventeV
őstag
Pedig ez egy nagyon jó tápolós rész.
Ha eljutsz a toronyba, akkor használd a pisztolyt, térj ki a támadások elől. Nagy eséllyel ő is ezt fogja csinálni, és ha szerencséd van akkor leugrik a torony tetejéről és meghal.
Azonban a lámpa innen még messze van. A torony mögött van a templom, azon keresztül kell juss, tele van ellenféllel, és csak utána lesz mentés. Azonban még a torony előtt van egy shortcut, amit majd kinyithatsz ha keresztül mész a templomon.
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
-
LeventeV
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mrhitoshi
veterán
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dani3457
tag
-
Dani3457
tag
-
törölt tag
-
A`rpi
addikt
PS4, böngészőjébe belépsz keresőbe beírod speed test, második találat nekem, http://www.bandwidthplace.com/ ha itt hozza PS4-en a sebességet, akkor PSN-el lehet gond. Amúgy, ha nem túl nagy fejfájás, akkor inkább kábelen használd.
Egy és ugyan az mintha Wifi-n lenne, ugyan úgy fog működni minden mint előtte. (Csak ugye kábelen remélhetőleg stabilabb lesz.)
-
Zanik
addikt
Ha belegondolsz hogy a gigabit-es ethernet port sávszélessége nagyobb mint az n-es wifi elméleti sávszélessége, akkor valószínű hogy a kábellel némileg stabilabb és gyorsabb kapcsolatot érsz el a router és a PS4 között mint wifi-vel.
Nekem amúgy wifi-vel se volt gondom (igaz, hogy egy kétcsatornás ac-s Asus routerem van), de biztos ami biztos vettem egy jó 0,75m-es Cat6-os kábelt, és azzal kötöttem rá a PS4-et a routerre. -
biceps
tag
-
tarti19
senior tag
Sokszor írtam, de aki kicsit igényes az odafigyel az audio részlegre is. Nekem senki ne hazudja, hogy a tv hangdobozból megfelelő számára.
Nem értem amúgy mit várunk 30+ fokban ekkora méretű gépnél. Persze itt biztos 50-60 dB zajszintről beszélhetünk.
Esetleg tudom ajánlani a fagyasztott zöldséget extra hűtés gyanánt a hitetlenkedőknek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hrvp
aktív tag
Nem értem egy ilyen kérdés után miért kell mindig besértődni... Az enyém(fehér) csendes akár több óra játék után is, haveré megjelenéskori és az övé is. De ugyanez elmondható az összes ismerősöm gépéről.
Tehát akié 10 perc után olyan mint a porszívó, az vagy nagyon zárt helyen tartja és nem tud szellőzni(az esetek többségében ez az oka), vagy tényleg valami nem stimmel vele és vissza kell vinni. Volt már rá példa itt a fórumon, hogy valaki ezért cseréltette és azonnal kapott egy újat.
-
törölt tag
-
LeventeV
őstag
-
Rigormortiis
veterán
-
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
-
Deck
titán
-
A`rpi
addikt
Bármilyen 2,5" HDD, SSHD, SSD, jó bele, aminek SATA 2-3 csatlakozója van.
SATA 3 visszafele kompatibilis, így gyorsabb nem lesz tőle a rendszer. HDD szűk keresztmetszete relatív lassú véletlen elérés, így a csatolófelület csak SSD, és esetenként SSHD-kat fogja vissza.
-
mrhitoshi
veterán
-
Neoteric
addikt
-
kentucky
őstag
-
A`rpi
addikt
Nem találkoztam még ilyennel,(biztos van) amúgy elég drága bérelni, elég sok üres szerver van, továbbá, sajnos nem nagy a mozgástere annak aki bérel, pálya playlist-et tud állítani, játékidőt, és ticket-számot, és persze aki nem tetszik:kick/ban...
Ha lehetne korlátozni fegyverek használatát, az pl jó lenne, például: only rifle. De erre nem gondoltak Svédek...

-
A`rpi
addikt
-
bandi0000
nagyúr
-
mrterminator
aktív tag
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Nem vagyok szaki, de gondolom más a panel meg az elektronika. Itt egy teszt róla, alapból 84ms, game modeban 66ms. Kb 3x annyi, mint egy normális 1080p-s tvé.
mod:
"None of the current batch of 4K Ultra HD TVs is particularly brilliant for playing 720p or 1080p games due to the amount of upscaling involved which increases input lag and reduces responsiveness. The LG UB850V gravitated towards the slower end of the pack."Skálázás miatt.
-
Neoteric
addikt
-
krx21
nagyúr
-
Nescafé
őstag
-
Nescafé
őstag
-
N@idia
őstag
Erre gondolsz ? Mert csak PC-n van ez az effekt konzolon nincs..
(#50550) Tatyla : Teljesen egyetértek annyira nincs különbség a két platform között hogy az már hihetetlen.PC-n jóval szebb lenne a játék,de hát akkor nagy lenne a lemaradás a konzol és pc között amit az userek nem értenének meg ezért butítják a pc-s változatot...

-
Tatyla
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen PS4-es változatot tesztelték.
Itt a többi pontszám, mindenhol szinte maxot kapott. (Gamepodos link!!)
-
A`rpi
addikt
Move rendszere teljesen más mint a Kinect, szerintem teljesen rendben volt PS3-mon is más kérdés, kevés jó játék volt, ez egyik legjobb szerintem Start The Party. Remélem jön valami hasonló PS4-re is majd...
-
belavagyokbp
aktív tag
-
delibab
senior tag
-
Pöttön
őstag
-
HaZsolt
őstag
-
Tatyla
őstag
-
losilee1337
aktív tag
-
PandaMonium
őstag
Ha az inventory-dban kiválasztod ott írni fogja a stat követelményeket.
["Attribute requirements" rész.] -
gianni85
veterán
-
gyuribácsi88
addikt
10 éve melóztam a teszkóba diákként, akkor volt akciós a panda márkájú dvd lejátszó, 1 teljes raklapot leborított valaki a raktárba, és mérgében még széjjel is rugdosta az egészet meg elkezdte dobálni
igaz nem egy árkategória, de én pl simán elhiszem hogy a one-okkal fociztok
mondjuk mindent arra kell használni amire való
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gianni85
veterán
Jah, hogy ez szarkazmus volt? Akkor én kérek elnézést. Nem azért mert X-ről van szó, de gáz lenne ha ezt csinálnátok. Szerencsétlen csóri meg a hitelpultnál kifizeti, aztán adhatja egyből szervizbe

(#49717) A`rpi
Régen se voltak a vhs lejátszók könnyűek. Van bennük anyag...(#49718) Jhonny06
A konzolt már csak nem. Beszarnék ha kibontanák, meg tévére kötnék, hogy kipróbálhassa valaki.
-
A`rpi
addikt
-
Sturdiridge
tag
-
gianni85
veterán
-
Deck
titán
-
zzola
titán
-
haddent
addikt
-
gyuribácsi88
addikt
-
zzola
titán
-
k4rL^
senior tag
-
marilllyo
veterán
Hát valami olyasmit kerestem volna amivel a párommal tudjuk tolni. Most az LBP 3-mat nézegettem. Ott a coop rész az csak a main story?! Emlékszem voltak a kettőben ilyen community mapok. Azokon nem lehet tolni coopban egy gépen? Arra vagyok csak kíváncsi, hogy mennyire tartalmas játék ilyen téren. Egyelőre még nem kényeztet el a ps4 jó kis coop játékokkal.
-
SzlobiG
félisten
-
PandaMonium
őstag
-
Gebriel
veterán
-
gianni85
veterán
-
zzola
titán
-
gyuromoj
veterán
-
Gijon
senior tag
-
banana_joe
tag
-
gianni85
veterán
-
Gijon
senior tag
-
Gijon
senior tag
Ha még nem láttál, akkor itt az ideje.
Ősrégi samu 300e. kategória volt. Most a nagyi szobájában pihen. Ez olyan marketing, mint a led tv..., az a kedvencem, mikor le sem szedik a tv-ről a matricákat,.. tudják már a vendégek, hogy milyen szupi a tv. -
haddent
addikt
-
haddent
addikt
-
haddent
addikt
Már hogyne?
Akkor az összes "HD ready" ugyanaz mint a "full hd"? Akkor miért ne írnák rá a nagyobbat...
HD Ready TV az 720p -ben fogja tolni a képet bármit is csinál. Nem rossz az, bőven elég addig amíg lesz pénze jobbra.. Ha 1080i lenne (na én meg ilyen TV -ét nem láttam viszont), akkor tuti rányomnák a full hd plecsnit, mert "benne van az 1080" -
ForRedGlory
félisten
-
Gijon
senior tag
A HDTV szabvány több felbontást határoz meg:
480p: 720×480 pixel
720p: 1280×720 pixel
1080p: 1920×1080 pixel
1080i: 1920×1080 pixel (interlaced) natív 1280×1080 pixel, HDCAM/HDV 1440×1080
2160p: 3840×2160 Quad HDTVFullHD , HD ready ezek csak lógók ill. a gyártók találták ki máárketing célból.
-
tuki2200
senior tag
-
xenom0rph
őstag
-
A`rpi
addikt
Itt tudod ellenőrizni, bejelentkezés után:https://store.playstation.com
Neved mellett található kis nyílra kattintasz, majd Download List-re, és már látod is miket vettél meg.

-
Bencus88
nagyúr
-
Gebriel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FIFA-t tolni hús-vér emberek ellen sokkal jobb, mint a gép ellen 
Melyik ligában vagy most?

Akkor az összes "HD ready" ugyanaz mint a "full hd"? Akkor miért ne írnák rá a nagyobbat...
Kendek