- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Ne törődj vele... már az első mondatban ott a hiba: multik szerinte jobbak, mint a hazai, de népszerű, neves, kiskereskedők. Igazi jó mentalitás, hagy vigyék ki a maradék pénzt is az országból, jövőre még annyira se lesz ilyen-olyan termék első körben itthon

A másik: mégis hogy a ...... nem mondom ki ..... kezelnének jobban téged egy multinál??? Odaraknak egy agyhalott szerencsétlen 8 osztályos hülyegyereket aki annyit tud, hogy "kikapcsolni bekapcsolni próbálta már?", és az dönt a sorsodról. Ha nem tetszik akkor meg hónapokig levelezhetsz a külföldi ilyen-olyan vezérigazgatóval stb...
Egy hazai megbízható kiskereskedés meg nyilván saját érdekében is próbál úgy eljárni, hogy elégedett legyél mindenképp.
De természetesen ez is szigorúan az én beképzelt hülye véleményem
Továbbra is fontos lenne megérteni, hogy a Sony központi center meg társai NEM Sony üzletek, csak "premium reseller"-ek, ami pl. a KV vagy az 576 vagy a stb... stb.. is.
Kirohanásokért elnézést, csak én éppen most fejeztem be hasonló [én VS. multi] harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Snowboard topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek