Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
shunter
üzenetére
Bf4-ben is ki lehet kapcsolni
Egyébként én PC-ről jöttem át és a Bf4-et klánban toltuk anno DM ESL meccseket játszottunk stb.Viszont most,hogy PS4-en tolom nagyon hozzá kellett szokni a kontrollerhez.Ez eleinte nagyon nem akart menni úgy álltam hozzá,ha nem fogom megszokni eladom a PS4-et. Aztán olvastam a fórumot és írtátok,hogy a stat-al nem szabad törődni majd javul az és akik ezt írták nagy igazságot írtak,mert kb 40 óra játék idővel már mondhatom azt magamról egész jól megy az irányítás és az arányom is sokat javult az eddigiekhez képest,bár nem tudom a kontrolfreek-nek köszönhető-e vagy csak spontán rá állt a kezem a jó ég tudja viszont örülök,mert a jövőben csak PS4-en fogok játszani. 
Mfranky&Madwe: Örülök,hogy ti is horror rajongók vagytok
Remélem tényleg vmi iszonyat jó Alien játékot raktak össze,mert már régóta vágyok egy ilyenre eddig ezt várom a legjobban! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként én PC-ről jöttem át és a Bf4-et klánban toltuk anno DM ESL meccseket játszottunk stb.Viszont most,hogy PS4-en tolom nagyon hozzá kellett szokni a kontrollerhez.Ez eleinte nagyon nem akart menni úgy álltam hozzá,ha nem fogom megszokni eladom a PS4-et. Aztán olvastam a fórumot és írtátok,hogy a stat-al nem szabad törődni majd javul az és akik ezt írták nagy igazságot írtak,mert kb 40 óra játék idővel már mondhatom azt magamról egész jól megy az irányítás és az arányom is sokat javult az eddigiekhez képest,bár nem tudom a kontrolfreek-nek köszönhető-e vagy csak spontán rá állt a kezem a jó ég tudja viszont örülök,mert a jövőben csak PS4-en fogok játszani. 
Remélem tényleg vmi iszonyat jó Alien játékot raktak össze,mert már régóta vágyok egy ilyenre eddig ezt várom a legjobban! 
Kendek