- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #225097 üzenetére
Őszintén szólva engem valahol zavar, hogy egy exkluzívként eladott játékot egy idő után fognak és átportolnak más platformra is. Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy PC-sek is tudnak az adott játékkal játszani, oda is kellenek a minőségi munkák. De bakker, ha már úgy lett beharangozva, meg úgy volt eddig eladva, hogy "Only on Playstation", akkor maradjon már is úgy. Személy szerint kicsit becsapva is érzem magam, amikor kiderül, hogy egy X ideig exkluzív címmel ellátott termékről egyszer csak közlik hogy megjelenik másra is. Még egyszer írom, nem az a bajom, hogy a PC-sek tudnak vele játszani, hanem hogy valahol úgy érzem hogy nekem hazudtak. De hogy konkrétan írjak a HZD hírhez is, szerintem ez nem fog megtörténni, mert belsős cég csinálta. Hacsak nem történt valami a két cég között, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztő brigád kacsintgasson másfele is. De ha fontolgatják is, érdekes lenne, ugyanis már arról is voltak pletykák, hogy a PS5 egyik nyitó címe a HZD 2 lesz. Előtte egy évvel beharangoznák, hogy az előd érkezik PC-re is? Nem tudom, hogy ez marketing szempontjából mennyire lenne jó húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest