Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
The Outer Worlds - Official Launch Trailer
Azt hiszem, ha a Death Stranding besül, akkor még ez a játék lehet esélyes idén, az év játéka címre. Bár vagy nem akartak direkt sokat mutatni, vagy nem volt mit. De szerintem elég "visszafogottak" voltak a trailerei ennek a játéknak. Engem egyszer se kapott el a "ezt tuti megveszem megjelenéskor" érzés.

Én még mindig az MLB The Show 19-et nyüstölöm. Tegnap nyertem meg harmadjára a WS-t. Igaz az első évben csak azután játszottam az MLB-be miután felhívtak a farmcsapatból, a második évben meg valamiért alig játszottam. De ez a harmadik év, ez teljes volt. Szinte az összes (162) meccsen játszottam. Irreális módon megdöntöttem szinte az összes ütő rekordot.. És most kezdtem el egy kicsit unni. De azért folytatom, de elkezdem jóval feljebb állítani a nehézséget. Mert ez így már értelmetlen. Eddig tanulgattam csak a játékot. Nézegettem slider-eket is, lehet most már élesítek egyet.
Úgy gondolom, hogy ha nem népszerűség alapján osztanák az év sport játéka címeket, akkor ennek a játéknak mindet meg kellene nyernie. Messze a legautentikusabb sportjáték.

MLB playoff:
Micsoda meccsen dőlt el az ALCS! Tegnap korán reggel már töltöttem is le, és végigizgultam. Yankee-knek drukkoltam, de csak mert hátrányban voltak. Szerettem volna egy 7. meccset, csak azért. De nem lesz. Ellenben Altuve ismét villant. Eszméletlen pali. Egy jó kis kép az ALCS-ről: [kép] (Judge 2,01 m vs 1,68 m).
Szóval szerda hajnalban kezdődik a World Series (a döntő) Washington Nationals @ Houston Astros. Remélem izgalmas összecsapások lesznek. Én az Astros-nak szurkolok. Esélyesebbek is, én mint kvázi laikus, nem lepődnék meg egy söprésen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek