- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Bogyi007 #171046 üzenetére
Szerintem az olyan hozzászólások nyugodtan elférnek itt (és ott is) -illetve ezekre még kíváncsi is vagyok-, amik a technikai részletekkel (melyik gépen hogy fut), beszerzéssel (hol a legolcsóbb), esetleg dlc-k megjelenésével kapcsolatosak - viszont azokra én sem vagyok kíváncsi, hogy melyik küldetésben mit kell csinálni, vagy mondjuk a történetből spoilerekre.
Vett valaki a legújabb, RDR2-ös bundleben árult Pro szériából? Mennyire hangos a korábbi fat/pro/slim gépekhez képest? Erősen gondolkodom, hogy BF környékén, ha lesz valami jó ajánlat, akkor lecserélném a 1216B fat gépemet, de egyelőre a slim-et drágának tartom (ahhoz képest, hogy csak az ac-s wifit, picit kisebb fogyasztást, és viszonylag halkabb működést nyernék vele), a régebbi pro-knál pedig félek attól, hogy ugyanolyan hangosak (vagy még hangosabbak) lennének, mint a fat gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest