Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
vtommy #188099 üzenetére
Az az erdekes, hogy en meg majdnem az ellenkezojet gondolom
Nekem nagyon atjon a hangulat, es slimen nekem nem volt semmi ilyen beakadas, illetve komolyabb grafikai hibat sem vettem eszre. A harcok is rendben vannak alapvetoen, amikor tavolrol tamadok be egy bandit tabort tok normalisan lovoldoznek fedezekbol. A belteri harcokkal viszont mar volt olyan, hogy a ficko a sarokban a falat nezte, engem varva, ugyhogy akcio volt eppen, mert lebuktam este. A harcban meg az tetszik, hogy egy picit realisabbra vettek, mindegy milyen pancelozott ruhaban van valaki, ha kap egy fejest akkor annyi. Mondjuk ez majdnem igaz rank is, nem lehet rambozni.
-
Batyops
aktív tag
válasz
vtommy #188099 üzenetére
Szia! Én is igy vagyok a Metroval. Kb.3 órám van benne a grafikán kívül semmi extra . Mesterséges inteligencia mint olyan a játékban szerintem nem is létezik annyira hülyék az ellenfelek hogy az hihetetlen ilyet már rég láttam játékban. Szóval az első benyomások elég rosszak de még adok neki esélyt hátha tud valamit mutatni a játék.
-
A`rpi
addikt
válasz
vtommy #112975 üzenetére
"Sziasztok!
A legújabb slim-et szerintetek van esélyem egy ilyen bluetooth vevővel használni? Sikerült olyan monitort vásárolnom, amin nincs audio kimenet, és az erősítőhöz muszáj lenne kitalálnom valamit, de mivel a laptopot is azzal használom, valami olyat megoldást akarok, amit mind2 eszköz tudna használni."
Csak a hivatalos bluetooth eszközöket támogatja a PlayStation 4 rendszere,
így ez a megoldás nem lesz jó sajnos.Alternatív megoldások:
-USB hangkártya nem minden modell támogatott vásárlás előtt informálódjLegolcsóbb működőképes megoldás: [link]
Létezik több megoldás is, én az optikai kimenetes kivitelt tudom ajánlani,
létezik sztereó RCA-s megoldás is. -
válasz
vtommy #108211 üzenetére
Az, hogy megéri-e egy bundle, az pusztán a matekon múlik. Vesd össze az árakat, csekkold, hogy ami érdekel belőle az mennyiért megy egyébként (bontatlanul, aprón, digitálisan-akciósan), és, hogy ami nem kell, attól adott esetben hogyért tudnál szabadulni. Bár azt megjegyzem, hogy garanciális ügyintézésnél kellhet az egész pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest