- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
válasz
dudu5130 #28015 üzenetére
Igy konkrétan értéket nem tudok beállitani, hanem az egér tetején van egy gombocska, amit ha megnyomok, akkor változik az érzékenysége. 3 érték van, amit be lehet állitani, egy az az alap, meg még 2 magasabb dpi. A legfelső az a 2400, erre rájöttem.
(CM Storm egerem van, 5 gombos, nekem megfelel.)Kipróbálom, hogy váltogatom, és melyikkel tudok stabilabban lőni.
Sniper esetében egyáltalán nem ment lövés, mire becéloztam, fejbe lőttek, mert túl érzékeny volt szerintem.Akkor az alap érték az 800 Mhz, ennél az egérnél?
800 - 1600 - 2400, gondolom ezt az értéket tudom beállitani a gombbal, az egér tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Napelem
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest