-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz #35434496 #7996 üzenetére
Hát csak amíg használja a félkegyelmű gyökér, addig meg bosszantja a többi játékost.
Bár, én még mindig azt mondom pár év Battlefield 4 után, hogy sok wtf szituáció még mindig a szerver/játék miatt van. Pl a fent említett kevés golyós kill. Lehet, hogy aki meg kiszedett, az kiengedett rád egy tárat, csak te ebből annyit érzékeltél, hogy 2 golyó talált, és gatya.
Persze ettől aláírom, hogy vannak hackerek, én is találkoztam sajnos olyannal, akinél biztos vagyok benne, hogy hackel.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Drága mulatság a csalás szerintem mert BattlEye-t folyamatosan fejlesztik a csaló meg max 1-2 napig élvezheti a játékot utána kib@sszák mint macskát sz@rni. Nem véletlen, hogy a "nagy" csaló oldalak sem kínálnak megoldást PUBG-hez.
-
kisza25
félisten
tegnap top 3 ban egy speedhackes gyerek, mint speedy gonzales úgy cikázott fától fáig, 200 méterre volt tőlem, 2 másodperc alatt odaért, majd mire balegeret lenyomtam volna le is darált, nem tudom mást használt-e, sajnos nem tudtam videót csinálni, mert nincsen beállítva, gyenge a gép
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
RazoR
veterán
Valaki magyarázza már elé nekem hogy a 20 meccs alatt 1v1-ben miért mindig én halok? Mindig! Ha a fejét lövöm, ha testre!
-
spanglee001
addikt
igen találkoztunk egy csalóval, m416 only hs és mindegyvolt a távolság. cserébe speedhack is volt, mert láttam a ládámért amikor jött kilootolni hogy milyen gyorsan jött és ment. sajna a shadóhálylályt csak addig vette hogy meghaltam
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
RazoR
veterán
Kar98 3-as sisak egy fejes halál?
Scar-L 2-es sisak egy fejes halál? -
Deftyyy
tag
válasz gyuribácsi88 #7985 üzenetére
Valamit elszartak mert mindenkinek a squadba ezt írja Vagy legalábbis a reshade-eseknek a többieknek meg csak szimplán nem tölt be a karakter.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Dendytv
senior tag
Hát ma nem volt csirke vacsi sajna Squad-ban nagyon rosszul ment még az átlagosnál is rosszabban ! Mihelyst fel oszlott a Squad elmentem Solo-zni. Ez lett a vége nem csirke de ennek is nagyon örültem
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
ingalls
senior tag
Az offline rangrendszer miatt teljesen random arcokkal rak össze a játék? Csak mert egy ideje a megkezdett köröket 50%-ban megnyerem/jük, de top 10-en kívül is csak akkor végzünk, ha valami nagy szerencsétlenkedés van, vagy extra sz@r a szűkülés.
-
sirszevenap
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget, úgy tűnik megjavult a cucc! 70 környéke, de a legalja 60 a lobby-ba ha az emberekre nézek és füst is és tűz is van. Játék közben 90+. Nagyon ritka mikor eldroppol 60 környékre.
Amit csináltam:
-Friss install, Fall update-es windows.
-Lepöcköltem a ramot 2666-ra, bár kétlem, hogy ez hozta a javulást.
-Tslgame - be beállítottam amit írtatok.Megj:. Ultrán és Very lowon még mindig pontosan ugyan az az fps. Így Ultrán játszom, very low shadow-al és very low foliage-val. 2560x1080-ban.
Köszönöm!
Bankkártyával? Hát persze!
-
olle
senior tag
Ha vele találkoztok: TKD-XXDK csal.....
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
tangalele
csendes tag
Hali!Most jelenleg a játék HDD re van feltelepítve.Ha vennék egy SSD mi változna gyorsulna a játék és több fps is lenne vagy mi lenne a változás ssd javára?
-
Carlytoo
senior tag
válasz sirszevenap #7967 üzenetére
Szerintem engedjük el, nehogy beszippantsa a harag óceánja.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
niof
addikt
válasz spanglee001 #7964 üzenetére
Nálam, ha minden ultrán van, akkor olyan 65-90 kb. De ahogy volt is szó róla, sajnos, ha látni is akarod az ellent, vissza kell venni mindent. Ennek nem nagyon örültem, de mikor haverom kb 80-90%-ban többször szúrta ki őket, pedig ugyanoda néztünk, akkor ráfanyalodtam. Azóta legalább látom, hogy honnan lőnek le!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
KisApám
addikt
A H1Z1 King of the Kill árát meg levitték kb. 2300 Forintra.... de kicsit későn, kb. tized/huszad annyi játékos tolja, mint a PUBG-t.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Carlytoo
senior tag
válasz spank0309 #7961 üzenetére
Szubjektív. Nem 200 volt. Elvárásaim bizony, hogy vannak. Ilyen erővel downgradelhetnék is, mert felesleges.
másik: Mostanában azt vettem észre, hogy az emberkék, akiket lövök nagyon gyorsan meghalnak. Tehát most abszolút fordítva van,mint amit eddig tapasztaltunk. Belelövök 2-t ump-al és már fekszik is. M416-al 3 max 4 golyó egy ember. Pedig volt olyan időszak, amikor 6-7 is belement és semmi.
[ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
válasz Carlytoo #7957 üzenetére
Azért várod el ezeket a dolgokat mert 1080-ad van, amit meg is értek, és ezért fáj neked ez amit én mondok. Mert én nem vettem 200+-ért 1080-at mégis jobban fut a játék mint neked. Nem kell felkapni a vizet.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Carlytoo
senior tag
AZ számomra már kiderült, hogy i5 6600-tól tuti, hogy nem procilimites a játék. A 6700K is 60-65%-on megy max. Itt a gpu-t szívatja, de rendesen. Nekem sem folyamatos a rossz FPS. Tehát 100 felett rendszeresen van, csak amikor tűzharcra kerül a sor, akkor gyakran előfordul, hogy arról a 110/130 FPS-ről beroppan 40-re. Akkor szoktam keresni a "REPORT" fülnél a Bluehole-t
-
niof
addikt
válasz Create. #7948 üzenetére
Nekem az adatlapomon lévő vassal (épp tegnap néztem), minden very low-ra téve 100-147 fps között volt (FHD). Kivéve persze az ismert helyeket, ahol beesik. Yasnaya felett 55-65, de leérkezés után visszaáll 100 fölé. Máshol nem nagyon jártam, tegnap csak pár kört toltunk este.
Ma este megnézem ezt a kezdő szigetes dolgot is.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Carlytoo
senior tag
válasz spank0309 #7946 üzenetére
Tud gépet összerakni?
Meséld el, hogy melyik alkatrészem nem illik a gépbe. Az, hogy neked jó a 50-70 FPS, attól még nekem nem az. Attól, hogy te 60Hz-es monitoron játszol én még nem. Attól, hogy te meg vagy elégedve ezzel az "optimalizációval" mások még nem. Lassan a számát sem tudom, hogy hányszor haltam meg azért, mert a játéknak nicns kedve több frame/sec-et produkálni 40-nél bizonyos esetekben.
BF1: 1440p/high,ultra beállítások mellett multiba 100+FPS mindig.
GTA V: 1440p/high ultra beállítások mellett 100+FPS mindig.Biztos az én gépemmel van baj. Lehet veszek 2db 1080ti-t. Meg veszek egy 6850K-t, hogy a PUBG-be legyen 110-130 FPS-m mindig a 144Hz mellett. JA, hogy az sem lenne jó. Hiszen az egyik haveromnak pont egy hasonló gépe van, csak 1080 SLI-vel és néha bedroppol neki is 60 alá. Ő is hülye. Majd megkérem, hogy írjon rád privibe tanácsért. Igaz, hogy "csak" ő informatikus mérnök és 15 éve csak hardver/szoftver kereskedelemmel és teszteléssel foglalkozik, de attól még lehet hülye.
Vannak itt építő jellegű kommentek, amiket szívesen elolvasok, hogy több FPS-em legyen, de úgy látom, hogy ezeket sem látod szívesen.
-
ReFleXx
addikt
nem hiszem hogy nagy optimalizalasok lesznek meg itt EA status alatt a jatekban teljesitmeny fronton.
a kiadott multkori posztjuk alapjan a vaultigon meg az uj palyan dolgoznak ezerrrel, hogy év végéig jó legyen és kiadhassak az 1.0-s valtozatot.
szal kb ezekre az fpskre lehet majd szamitani megjeleneskor is.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
KisTücsök
addikt
Amíg EA-ben van, és ennyire instabil, addig teljesen felesleges ez a téma. Ha beáll majd egy stabil állapotra, akkor lesz értelme, ahogy az ilyen teszteléseknek is. De még abszolút felesleges. A hozzászólások kb fele-háromnegyede meg csak erről szól, egy része off-ban, a maradék nem. Így meg szemmel sem lehet normálisan szelektálni.
-
spank0309
tag
válasz salytmasztor #7950 üzenetére
Teljesen felesleges méregetni mert EA
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
saen
Topikgazda
Úgy gondolom, hogy van helye itt annak, hogy milyen gép kell a játékhoz. Ettől függetlenül az olyan posztok amik csak bizonyos alkatrészekről szólnak és a hozzászólásnak nincs köze a játékhoz, azok menjenek a megfelelő topicba. Ügye minden részegységnek (proci, memória, videokártya, stb) megvan a saját topicja.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Methionyl #7945 üzenetére
Így van, ezt leírtam már az elején a linkelt hsz-ben, de ha tudsz ennél jobbat hirtelen PUBG-hez, akkor ne tartsd vissza.
illest309 (#7946): Pont ennél a játéknál nem OFF a téma, hiszen a PUBG most a legjobban proci / gépigényes a többi között és elég fontos infó lehet mindenkinek, hogy melyik procival hogyan fut, mire érdemes váltani, stb.
Ezt a pár napot kibírhatod, amíg összejön 10-20 mérés különböző procikkal.[ Szerkesztve ]
-
Szeszkazán
senior tag
Több helyről olvasom , magam is megerősítem , ezzel a Win10 Fall Creator updattel a PUBG sokkal simább lett , jobbak az FPS-ek is.
-
spank0309
tag
válasz Methionyl #7945 üzenetére
Hát de most hiába mert sokan azt nézik hogy ez jobb, ez olcsóbb, ez a legjobb stb. Ez nem így működik. Szerintem be kéne fejezni ezt a kinek hogy fut milyen gépen, akit érdekel az beírja youtube-ra azt kész, szét van offolva az egész topik ilyenekkel már hetek óta.
-
Methionyl
senior tag
egyszer már ezt leboxoltuk
#7935 salytmasztor: szvsz én nem tartom ezt a "mérést" rendesnek mert rengeteg befolyásoló a tényező de ránézhetek de nem mondanám validnak.
6700k vs 7700k ha c2c-t nézzük akkor semmi.illest309: Ezért kell segíteni
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
saen
Topikgazda
Hivatalos, elindult az új szezon.
-
-
addikt
-
VGNGR
senior tag
válasz salytmasztor #7938 üzenetére
i7 3770, 1060 3GB, 16 GB 1600 Mhz, minden low, view distance ultra 50-55 fps
-
RazoR
veterán
válasz salytmasztor #7935 üzenetére
Délután mérek egyet én is!
-
salytmasztor
aktív tag
-
Årpi
őstag
válasz salytmasztor #7932 üzenetére
Jövőhét közepén rámérek erre a lobbys dologra egy 8400+1060 kombóbal
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Methionyl
senior tag
válasz Carlytoo #7931 üzenetére
Nem tudom, hogy nálatok mi lehet a baj..
Amikor ezzel a konfiggal játszottam, nálam is akadt, droppolt de csak-csak elment
fx-8320@4,6
8GB ram @1866
Gtx 1080 (1080p)Majd mikor váltottam intelre, semmi ilyen nincs. nonstop 60 fps felett van (de inkább tartósan 90-125 között), 1 mikro akadás sincs, se motoron, se repülön, se autóval, se robbanáskor
7700k@4,5
16GB ram @3000CL15
Gtx 1080 (1080p)Beállításokra tudok még csak gondolni.
Nálam csak a foliage low illetve a shadow. De ennyi, többi ultra.[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Carlytoo #7931 üzenetére
Mérd le pls ezzel a lobby-s gyorsméréssel az fps-t.
Kiváncsi vagyok 6700k húzottan itt mit tud (kb 80 fps-re tippelek).
A droppok mintha megszaporodtak volna az utolsó 1-2 patch óta.[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Jelenlegi konfigom:
-Intel Core I7 6700K@4.6Ghz
-GTX 1080
-16GB RAM@ 2400MHz
-SSD: Kingston 480GB
-Monitor: Acer Predator XG270HUomidpxOlyan droppok vannak mostanában, hogy varázslat. Azért írom csak le, mert láttam, hogy páran írtátok, hogy top konfigokkal is szarul fut. Nekem is. 144Hz-es monitornál nem túlzottan magasztaló, ha bedroppol 40-50 FPS-re a 120-ról. Szóval nyugi. Reméljük, majd csak lesz valami.
Szerk.: Havernak egy I5 6600K@4,4 Ghz/ GTX 1070 párosítással a nyílt mezőn rohanva mértünk 28 FPS-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
nagyúr
Ritkán kell 180-as fordulat azért. Én is 400/60-al tolom (CSGO 400/2.2sens) és sokkal jobb így.
Finomabban tudsz játszani, és sniperezni szerintem. Kis területen 180-as fordulat mellett kizártnak tartom, hogy a finom mozgásokat jól le lehessen követni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
DarkByte
addikt
válasz sirszevenap #7843 üzenetére
Elég hasonló konfigot lapátoltam össze, csak nekem Ryzen 1700-al van párosítva 16GB 3200-as RAM és egy MSI GTX 1080 Armor OC. Ugyanezt tapasztaltom. Medium környékére levettem a játékot hogy kevésbé jelentkezzen, de sajnos ez ilyen.
Nem tartom kizártnak hogy a net kódja a játéknak az ami ezt okozza, mert néhol teljesen vajsima a dolog, pont a nyüzgősebb helyeken van teljesen megmagyarázhatatlanul frame drop. -
RazoR
veterán
400/50
Mennyi neked egy 180 fokos fordulat?
Én most 900/55 nél vagyok de már ez is nagyon lassú 1200 után! Ilyen 7-800 ig akarok lemenni és utána a játékban lejjebb.A másik, hogy játszottam kicsit a vsync-el és végül az lett a tuti, hogy driverben gyors, játékban off és így 140 és 70 között ugrál, lobbyban lemegy 50-ig, de így most jónak tűnik! Viszont a 75Hz továbbra is darabos így nem erőltetem tovább!
-
KisTücsök
addikt
válasz manya777 #7918 üzenetére
Nézz valamit innen, vagy várj még a válaszra/próbálkozz később. Superluxból van nekem kettő is, a 662-t zárt mivolta miatt is ajánlom játékra. Vannak hátrányai, de ennyi pénzért nem igen kapsz jobbat.
szerk: de amúgy pubg hangvilágához hozzá kell szokni. Nem olyan, mint átlag multi fps-ben. Illetve néha hajlamos érdekes dolgokat is csinálni... De ezt leszámítva, ha beletolsz néhány tucat órát, onnantól kezdve nagy gond nem kéne hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Múltkor haverral duóztunk, és ha nem látom nem hiszem el. 3x találta el és nem halt bele.
Azért ez lol
Még akkor is ha mind testre ment, de mind a 3 lövés esetén megjelent a fröccsenő vér, de vegyünk el 1 találatot desync vagy szerverlagg vagy fekete mágia miatt, de 2 lövés azért halálosnak kéne lenni még 3-as cuccban is.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
RazoR
veterán
Eddig 1200 dpi-vel játszottam és elkezdtem fokozatosan csökkenteni és tényleg jobb kevesebb dpi-vel! Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít!
-
ReFleXx
addikt
next level stream sniper
[link]2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
guftabi96
addikt
válasz spanglee001 #7909 üzenetére
Azért délután megmutattam neked, hogy rá tud az esni az emberre
#KeepFightingMichael
-
kisza25
félisten
-
spanglee001
addikt
válasz Mr.Csizmás #7910 üzenetére
már nem. laposon tolom. csak a fejes, egér és pad van meg
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Mr.Csizmás
titán
válasz spanglee001 #7909 üzenetére
téged a logitech kollekcijó megvéd
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
KisApám
addikt
Azért gondolj arra, hogy az sem túl jó, amikor 2 alkalommal is szinte ugyan oda kapod a red zone-t, miközben szűkül a kör...
(#7907) Preda
Legutóbb a gyerkőcöm mellettem ült és úgy toltuk. Úgy megijesztett engem legutóbb, amikor ő megijedt, attól hogy berobbant a ház ablaka a red zone-ban.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Preda
aktív tag
Nem hiszem el 3 szintes épületben sehol senki lootolgatok erre red zone és meghalok bent a házban már megint .
-
ReFleXx
addikt
hmm, eléggé beállt a gamescon láda ár most 4.5USD köre
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc