- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom biztosan, hogy ide kéne ezt írjam, vagy a JS csoportba esetleg, mert mindkettőt érinti, de nem tudom, mi okozza a problémámat.
Adott egy lefutó, de félbeszakított PHP kódsor. Ez a kód, amennyiben megfelelőek a feltételek, a szerverről lekérdez adatokat, létrehozva belőlük egy form-on belüli további feltételrendszert. Ezen feltételrendszerben van egy gomb, mely szintén egy PHP kódot indít el. Az a kód a szerveren végez módosítást, majd pedig egyéb utasítás hiányában újratölti az oldalt. Mindezt azért írom le, hogy érthető legyen: Az első PHP megindítása szükséges a második futtathatóságához. És ez remekül működik.
Azonban. Van nekem ebben a létrehozott form-ban egy select menü, mely JS háttérrel rendelkezik, vagyis minden option kiválasztáskor lefut egy hozzá kötött function, ami szintén remekül működik, semmi baj vele.
És ezért nem értem azt, hogy miért csinálja a következőt:Van a form-on belül egy olyan button, mely JS háttérrel rendelkezik. Futtatásakor azonban azt vettem észre, hogy bezárja a futó PHP kódot, vagyis esetemben lefrissíti az oldalt. Ekkor rámentem manuális kijelölésre és soronkénti futtatásra, hogy láttam, mi lehet a gond.
Na így szembesültem a következővel:A háttér JS kód lefut hibátlanul. Ezt követően megnyit egy logic.js nevű fájlt, melyet az én kódom nem tartalmaz, majd azon belül lefuttat egy parancssorozatot. Annak végeztével megtörténik a PHP kód bezárása, ezzel együtt az oldal lefrissítése.
Ezt követően pedig behív egy content.js nevű fájlt, melyet a kódom szintén nem tartalmaz. Ebben is lefuttat egy kódsorozatot, majd ismételten meghívja logic.js-t, ahol ismét lefut egy kód, majd kilép.Itt hozzátenném, hogy az általam futtatni kívánt JS kód egy mezei matematika, de rakhatok be csak egy
alert();
-et is, ugyan ez a végeredmény.Mik ezek a behívott JS fájlok és miért cseszik szét a kódomat? Illetve miért csak az egyik futtatandó JS-em után jön, a másik után miért nem?
Előre is köszönöm a megfejtést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest