- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin #21238 üzenetére
>Elolvasom a dokumentaciot
Ha van olyan. Spoiler: nincs olyan.Amit írsz, az egy documentation first fejlesztési folyamatban tudna működni, de a jelenkor fancy micsodái közül semmi sincsen olyan igényességgel dokumentálva. Egy részletesebben magyarázott cookbook a maximum dokumentációs minőség, ami könyvek / web blogok formájában fellelhető, és azon túl semmi.
-
válasz
polymorphin #21236 üzenetére
Amikor egy framework-öt használsz, egyfelől nem feltétlen bogarászod át annak kódját, másfelől közel állsz a block-programming-hoz.
E kettőből kifolyólag pedig van esélye olyan dolgok előfordulásának, mint pl használni szeretnél egy olyan nevű változót, amit használ a framework is. Ezek pedig olykor képesek összeakadni. Lényegében erre gondoltam.
Illetve ott van még az a lehetőség is, hogy a framework és a kódod önrésze esetleg eltérő verzió szám alatt készült (pl a framework PHP5, míg a kód továbbiakban PHP7). Olykor ez is képes összeakadni. -
coco2
őstag
válasz
polymorphin #21200 üzenetére
Igen, shell exec jelenleg az összes tippem, megírom külön C-ben, és mellé rakom a webszervernek. De gondoltam, hátha lehet valami hasonlót csinálni, mint dotnet alatt a dll import.
A "könyvet senki nem használ"-t illetően talán próbálj meg általánosítás helyett csak a magad nevében beszélni. A dokumentációs részletesség és figyelem egy közösség által ellenőrizhető és időben stabil tény. A privát véleményünk ahhoz képest egy szeszélyes valami. Megbízhatatlan.
-
törölt tag
válasz
Aha, köszi az infot.
Ha jól értem, akkor kicsit talán "alacsonyabb szintű" és ezért univerzálisabb a Symphony?Nem csak egy weboldalról van szó, hanem a project-ben van egy elég komoly business-logic ami a háttérben teker és az eredményt a weboldal már az adatbázisból jeleníti meg. Illetve egy admin felületen befolyásolja majd a háttérművelet futását. A public része csak view pár megjelenítéshez szükséges paraméterrel. (form vagy link-get)
Nem gyors összedobásról volna szó, hanem egy régen megszüntetett portálom újraírásáról.
Elég nagy meló és csak egyedül leszek rá (sejthetőleg).
Igen, Java Spring volt, de a korábbi projectem Php volt.Unit teszt alap. A business-logic Java-ban készül, ahhoz is kell Unit teszt, használnám Php-hoz is. Rossz beidegződésből én amúgy is előbb a unit tesztet írom meg és csak ezután a kódot.
-
edari
őstag
válasz
"De igazabol a Laravel is oke ha gyosran ossze akarsz dobni valami hasznhatot"
Aha, hát szerintem ez egy probléma.
A laravel nem kis oldalak alá jó (lumen?), hanem nagyobb projektek alá. Az már más kérdés hogy boldog/boldogtalan laravelt tesz a legegyszerűbb oldalak alá is. -
törölt tag
válasz
polymorphin #21177 üzenetére
Kicsit reszletezned, hogy miert ezt ajanlanad?
Mi az elonye mondjuk a Laravel-el szemben? -
válasz
polymorphin #21092 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin #20521 üzenetére
Azok a kulcsok session id-k egy php alkalmazásban, és a session-ben remekül megvan minden adat. Php scriptbe logokat pakoltam adatot kinyerni, és azok visszaadták az adatot. Azokra a kulcsokra adtam én get-et, és azokra a kulcsokra írt vissza (nil)-t a redis-cli.
Mostanra eleresztettem. Bárki is kínálgatta anno nekem itt a redis-t, üzenem neki, hogy egy marketing-felfújt bughalmaz. Session-tárolónak felesben elmegy, de szerintem a jövőben inkább visszatérek a memory disk-re, és file alapú session tárolóra. Az legalább kiforrott, és bugmentes. A redis nem az.
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin #20519 üzenetére
Be-copy-paste-eltem a kulcsot is "get <kulcs>" és ugyan úgy (nil) visszaírást kaptam.
Halom sok logot hegesztettem végül a php scriptbe orvosolni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Socket AM4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest