Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Nem kliens oldalon használom. Van először is egy admin felület, ahová be kell jelentkezni. Ez az első PHP. Ha a bejelentkezési adatok megfelelőek, akkor tölti be PHP az oldal többi részét. Ezt részben azért csináltam így, hogy belépés nélkül ne tudja senki megnézni a forráskódot, hiszen abból nekem károm is származhat.
Ezt követné pár JS művelet, melyek közül az egyikkel gond van.
Megnéztem egyébként egy friss rendszerre telepített Chrome-on (MacOS), hogy mit csinál. Ott szintén ugyan ez volt a jelenség, de valamivel lassabban futott, így telibe láttam, hogy amint lefutott a JS és visszatért az őt meghívő PHP fájlban lévő button-hoz, akkor frissíti le az oldalt az alap, bejelentkezés előtti állapotra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest