- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Nem hinném, hogy a kódban van hiba. Ugyanis végig fut hibátlanul, szimplán skippel részeket mivel nem teljesül (üres) a $nodes változó.
Nincs logban, se sehol hiba egyszerűen a query nem találja az elemeket, hiányzik a dom-ból az összes.PHP verziók:
- local 7.4.19
- szerver 7.4.33
.ini ugyan az.Nem hinném, hogy ajax adja hozzá oldal betöltésnél, de még az is lehet. Gondoltam rá, de végülis nem mentem utána.
Mint írtam, postmaster és local is hibátlanul megtalálja az elemeket. Egyedül a szerveren nem jó valami. De kifogytam az ötletekből. Minden leszűkítettem, ez maradt. HTML ami visszaad local, szerver ugyan az, kivéve, hogy a szerveren a nofollow attr elemek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest