- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Még jobb, ha van előre kész stuff.
Gondolom, regisztráció, és termék vásárlás mindegyikben támogatott. A felsoroltak közól van valamelyiknek felhasználó-reatív üzenőfala is?
A woocommerce fizetős. Azt lehúznám a listáról. A "többi" alatt gondolom a kevésbé stabil cuccokat érted. Akkor azokat sem erőltetem. Presta, Opencart, Magento - melyik a legjobban dokumentált?
-
Panhard
tag
Nem a phpmailer-t használom, hanem a mail() függvényt, de gondolom annál is ez a helyzet. A tárhely szolgáltatónál regisztrált email címeket használom, de akkor ha a weboldal küld egy emailt, azt külön le kell mentenem, ha később látni akarom mit küldött ki és kinek? Az komoly.
-
-
-
lanszelot
addikt
Megnéztem php sandbox-ban. Ott a tiédet is jól mutatja.
[kép]Rendesen szerveren nem tudtam megnézni még egyiket se.
A múltkor a változókkal szerveren néztem és ott nem volt jó.
Tehát lehet a többi se jó, csak a sandboxban.Hétvégén lesz csak időm gép elé ülni.
Akkor rendesen változókkal nézem meg mind. -
bzolika10
aktív tag
Köszi, hogy rábeszéltél, nagyon hasznos ez a cucc. egy sorral ki lehet íratni egész tömböket, ami azért elég jó. igaz volt vagy 1 nap amíg összeraktam a keretrendszert Dockerben, de abszolút megérte, abból is rengeteget tanultam, pl forgattam saját imaget, ami elkerülhetetlen volt. Hálás köszi érte
-
-
bzolika10
aktív tag
Nem félek tőle csak nincs telepítve, plusz egy dolog amit fel kell raknom. Dockerben futtatom a szervert, amin fejlesztek, hogy könnyebb legyen majd élesbe rakni. A composert már sikerült felrakni, csak a phpspreadsheet valamiért nem akar felmenni, persze a stackoverflowon meg most tartanak karbantartást, amikor van időm vele foglalkozni.
-
bzolika10
aktív tag
-
liksoft
nagyúr
Nem csak ott. Egy egyszerű könyvtár listázásnál letöltéshez sem jó méretet ad. Vagyis visszatérve az eredeti kérdéshez. Lesz nagyobb, vagy létezik bővítmény, vagy ennyi?
Köszönöm előre is!Mr. Y
Tudod, egy zip file simán lehet ma már 2GB-nál nagyobb. Ha a munkám után jó internetes lehetőség mellett elvárnám, hogy az ügyfél Nyíregyházáról Bp-re utazzon 50GB adatáért, nem én lennék a megbízott.Ja, és az ügyfeleknek időnként a folytatókötetes zip használata sem egyértelmű. Most az utolsó munkám HDD-n megy vissza, mert azért 1,4TB családi képek neten lassan mennének át. (Adatmentéssel foglalkozom, fingom nincs minek nekik ennyi adat, de az övék, és ragaszkodnak hozzá. Még fizetnek is érte! Talán nem jó magyarázat, de egynek elmegy.
)
-
nevemfel
senior tag
Azért kérdeztem ezt a select count(*) from ( bla-bla) as x -as megoldást.
Én is a subselectes megoldásra gondoltam, hogy teljesen jó.
Kár, hogy kivették a sql_calc..-t. Egy query-vel megvolt minden.
Nem láttam, hoy túl sok helyen alkalmazták volna. Talán amiatt, mert mysql specifikus volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Netflix
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged