Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolty28
tag
Sziasztok!
Elnézést ha túl láma a kérdésem, de nem nagyon ismerem még a PHP-t.
Az a problémám, hogy letöltöttem egy Feedback ZDR nevezetű PHp scriptet, ami áll 4 db PHP kiterjesztésű fájlból + 1db ajax.js nevű fájlból. A funkciója röviden: Kapcsolatfelvétel, amelynél a beküldő beírja a nevét és üzenetét, majd elküldi azt nekem és én e-mailben megkapom. Ez a script SQL-t nem használ, viszont van egy nagy problémám vele: mikor kitöltöm ezt az űrlapot (ékezetes karaktereket használva), akkor az ékezetes betűk helyett, számomra értelmetlen karaktereket kapok. Ott is ahol beírom és az emailben is amit kapok.
Mit kellene beírnom vagy módosítanom ahhoz, hogy az ékezetek megjelenjenek?
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Assetto Corsa Rally
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG OLED TV 55CS6LA
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő