Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
aham, köszönöm.
Meg lenne pár kérdésem, ha lehet

Van a views mappa, és igazából így a tutorial alapján nem nagyon értem, hogy miért hasznos, szét bontani a megjelenítést a view.php-ba és a _view.php-ba?
Igen, a felhasználóbázisa tényleg szépen nő! Ez a kigenerált doksi még szokni kell

Speeedfire A doksija jó, így mindig átmegyek, rajta
. Csak én Tutorialból eddig jobban tudtam tanulni. De ez a tutorial egy picit furcsa, már mint az angol és a logikája, aztán láttam, hogy a szerző orosz
így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom 
Majd akkor belerázodóm hétvégére, amit én akarok, azt most egy mini mvc-ben összetudnám rakni, de itt Yii-ben fhúúú
még az első lépéseknél csak fogom a fejem
jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom