- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
Hali!
A következőt szeretném megoldani (röviden):
Hirdetéseket listázok ki adatbázisból, 10 kerül egy oldalra, ha több, akkor megjelenik oldalszámozás és lehet lapozni.(ez ok) Szeretnék olyat csinálni, hogy lehessen ár szerint rendezni.Részletesen:
Ha több, mint 10 elem van, akkor megjelenik egy link: "... keres.php?page=" . $i ..."
$i az nyilván az oldal száma.Én a következőképp oldottam meg:
Van egy gombom: <input class='order_by_price_asc' type='submit' name='price_asc' value=' ' />Majd vizsgálom, hogy ha megnyomják a gombot, akkor felülírja az eddigi SQL lekérdezést.
if ( $_POST['ar_nov'] )
{
sql="SELECT ... ORDER BY price asc LIMIT $start_from, 10"; /* LIMIT-es rész a lapozás miatt van */
}Ez így azt csinálja, amit kell, az 1. oldalon rendezi szépen. Azonban, ha lapozok másik oldalra ez nem jó, mert ez így nyilván nem tartja meg a beállítást, mert gombot le kell nyomni, hogy rendezze.
Próbálkoztam úgy, hogy gombnyomásnál egy változó kap egy értéket, pl. $order='price_asc', aztán a gombnyomási feltétel után betettem egy: if (isset($_GET['order'])) {} részt, amibe a módosított sql kerül és ezt az order változót átviszem lapozásnál: "... keres.php?order=" . $order . "&page=" . $i ..."
De így sem mindig jó megoldás született, meg szerintem kell, hogy legyen ennek jobb módja is, de egyelőre nem jöttem még rá.
Valaki tudna erre egy jobb módszert?
köszi,
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest