- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
Hali!
A következőt szeretném megoldani (röviden):
Hirdetéseket listázok ki adatbázisból, 10 kerül egy oldalra, ha több, akkor megjelenik oldalszámozás és lehet lapozni.(ez ok) Szeretnék olyat csinálni, hogy lehessen ár szerint rendezni.Részletesen:
Ha több, mint 10 elem van, akkor megjelenik egy link: "... keres.php?page=" . $i ..."
$i az nyilván az oldal száma.Én a következőképp oldottam meg:
Van egy gombom: <input class='order_by_price_asc' type='submit' name='price_asc' value=' ' />Majd vizsgálom, hogy ha megnyomják a gombot, akkor felülírja az eddigi SQL lekérdezést.
if ( $_POST['ar_nov'] )
{
sql="SELECT ... ORDER BY price asc LIMIT $start_from, 10"; /* LIMIT-es rész a lapozás miatt van */
}Ez így azt csinálja, amit kell, az 1. oldalon rendezi szépen. Azonban, ha lapozok másik oldalra ez nem jó, mert ez így nyilván nem tartja meg a beállítást, mert gombot le kell nyomni, hogy rendezze.
Próbálkoztam úgy, hogy gombnyomásnál egy változó kap egy értéket, pl. $order='price_asc', aztán a gombnyomási feltétel után betettem egy: if (isset($_GET['order'])) {} részt, amibe a módosított sql kerül és ezt az order változót átviszem lapozásnál: "... keres.php?order=" . $order . "&page=" . $i ..."
De így sem mindig jó megoldás született, meg szerintem kell, hogy legyen ennek jobb módja is, de egyelőre nem jöttem még rá.
Valaki tudna erre egy jobb módszert?
köszi,
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest