- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #6568 üzenetére
Ugyanabban a kérésben, de nem ugyanabban a fileban
a form maga egy külön osztály, pontosan tudja magáról, milyen mezői vannak, azokat hogy kell validálni, szóval én csak átadom neki a postolt adatokat és megkérdem, valid-e
érvénytelen adatoknál meg feleslegesnek tartom a redirectelést, de ez ízlés dolga.
A post-redirect-get pattern eredeti célja az alkalmazás állapotát megváltoztató kérések (vásárlás, kommentelés például) duplázásának elkerülése volt. A keresés nem változtat az állapoton, én get-tel szoktam megoldani (általában úgy néz ki, hogy example.com/keres/mirekeresett) - így máris levan a gond az f5-ös újraküldésrő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest