- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai #21353 üzenetére
Addig eljutottam, hogy a rendes tartalmat ami localon visszakapok, elmentem egy html-be, lecsuszpaszítom, hogy csak a szerver által hiányolt elemek legyenek benne, majd feltöltöttem saját tárhelyre.
Ha így meghívom a kódomat (a szerveren, ahol eddig a DOM nem tartalmazta az elemeket), akkor hibátlanul lefut.
Tehát lehetséges, hogy dinamikus a tartalom, csak nem tudom, ha nem js/ajax, akkor mi csinálja.. ez egy elég régi oldal, ahol tuti, hogy nem használnak valami fejlett technológiát.
Plusz van egy aloldal ahol megint csak nem látok kulcsfontosságú elemeket, azokon pedig még rel="" attr sincs..Hogyan tudnám kideríteni, hogy dinamikus-e, illetve ha az, akkor van megoldás, mindenféle extra library beépítése nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest