Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Opencart pont hogy olyan jól van megírva, hogy akár 30000 termékkel is jól elbánik. Nem kell alá izom vas.
Akik bérelhető verziót árulnak az is Opencart alapú (pl Shoprenter) csak már telepített kiegészítőkkel - tehát neked már nem kell megvenned őket darabonként 20-70 dolláros áron. Cserébe le kell mondanod az egyedileg testreszabhatóságról. Ezért amennyire kényelmesnek tűnik az elején a bérlés, annyira fájó lesz amikor már lenne igényed egyedi feature-ökre és falakba ütközöl.Nekem nem gond ha alap dolgokat kell megoldani, már valamennyire értem is a működését, de PHP, JS vonalon gyenge a tudásom ezért amit nem tudok pár hét alatt megoldani azt kiszervezem.
Miért bajlódnak webshopokkal mostanában? Azért mert kevés befektetéssel lehet profitot csinálni. Főleg, ha mindegy neked mit árulsz és csak azokat veszed fel a shopba amin nagyot lehet kaszálni. (mi nem ilyenek vagyunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest