- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg teljesen felesleges a perjel a végére. Mégpedig azért, mert ha van a végén, akkor az azt az érzetet kelti, hogy annak az oldalnak vannak még további aloldalai is (például nemcsak example.com/about/ van, hanem example.com/about/foo is). Persze ha így van, akkor még oké, de egyébként szebb úgy, hogy egy útvonal be van fejezve. Ez amúgy is az általánosan bevett szokás, nem igazán látni olyan nagyobb site-ot, ahol oda lenne erőltetve még egy perjel is az URL végére, akkor is, ha a felhasználó azt eredetileg nem adta meg.
(#16593) CSorBA:
Dehogyis, rájöttem, hogy inkább nem szívatom magam. Van, amikor és akinek megéri, és van, amikor egyszerűen hatástalan, úgyhogy csak a saját időmet szúrom el vele. (Mondjuk végül is szigorúan véve simán az önzetlen segítségnyújtás amúgy is saját időm elszúrása.)
(#16602) DNReNTi:
Szerintem megérdemelne összefoglalót, de a nyelv alapvető dolgainak összeszedése annyira hosszú lenne, hogy nem hiszem, hogy beleférne egy összefoglalóba, így lehet, hogy inkább valami jó linkgyűjteményt kellene első körben belerakni. Még mielőtt megkérdeznéd, nekem nincs időm ilyesmire, úgyhogy skippelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest